ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γιος του μάζεψε 120 δολάρια. Το πως διάλεξε να τα ξοδέψει θα αγγίξει τις καρδιές σας!

 

Όταν ένας πατέρας άκουσε τον γιο του να του λέει ότι θέλει να ξοδέψει όσα χρήματα είχε μαζέψει για να βοηθήσει τους άστεγους, στην αρχή προσπάθησε να τον μεταπείσει. Στη συνέχεια όμως τον βοήθησε να κάνει την σκέψη του πραγματικότητα. Διαβάστε την όμορφη ιστορία όπως την διηγήθηκε ο πατέρας του αγοριού στο Reddit..

«Το Σάββατο το πρωί, ο γιος μου μπήκε στο δωμάτιό μου και μου είπε ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρήματά του για να βοηθήσει τους άστεγους. Τον ρώτησα τι είχε στο μυαλό του και μου είπε ότι ήθελε να φτιάξει πολλά μικρά γεύματα. Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή προσπάθησα να τον πείσω να  κρατήσει τα χρήματά του και να αφήσει τη μαμά και τον μπαμπά να πληρώσουν τα τρόφιμα. Αλλά η λάμψη στα μάτια του με οδήγησε να τον αφήσω να το κάνει.»

 

Αυτό είναι το ξεκίνημα ενός όμορφου δώρου…

2025

Μπαμπάς και γιος δούλεψαν μαζί για να προετοιμάσουν τα σακουλάκια με τα τρόφιμα αξίας 120 δολαρίων. Ο πατέρας έφτιαξε τα σάντουιτς, ενώ το αγόρι γέμιζε τις σακούλες με σοκολάτες, πορτοκάλια, τσιπς και καραμέλες.

2026

 

Κοιτάξτε πόσο περήφανος και ευτυχισμένος είναι ο μικρός!

2027

Κατάφεραν να παρασκευάσουν περίπου 50 γεύματα.

2028

Τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητο …

2029

Και στη συνέχεια τα μοίρασαν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

2030

Αυτό το μικρό αγόρι πρόκειται να κάνει πολλά σπουδαία πράγματα στον κόσμο! Αν η ιστορία του άγγιξε τη καρδιά σας, μοιραστείτε την με τους φίλους σας.

πηγη dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button