ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή για επικίνδυνο προϊόν

Δεν έχει αξιολογηθεί αν είναι ασφαλές ή όχι

Ο ΕΟΦ έχει γίνει αποδέκτης αναφορών σχετικά με το προϊόν CANNABIS OIL το οποίο προωθείται μέσω ιστοσελίδων που κοινοποιούνται στους καταναλωτές μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων που απευθύνονται σε αυτούς (SPAM emails).

Επιπλέον, προειδοποιεί ότι το ανωτέρω προϊόν που προωθείται ως συμπλήρωμα διατροφής, προβαλλόμενο όμως με θεραπευτικές ενδείξεις που παραπέμπουν σε φαρμακευτική δράση (θεραπεία αρθρώσεων, προστασία από ιούς, θεραπεία προστατίτιδας κλπ), δεν διαθέτει σχετική έγκριση του ΕΟΦ.

Ο ΕΟΦ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προϊόν αυτά δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές να μην προβούν σε προμήθεια και χρήση του ανωτέρω προϊόντος. Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

πηγη alfavita.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button