ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνο ρολό κοτόπουλο με σαλμονέλα

Κατεψυγμένο ρολό κοτόπουλο γεμιστό με μπέικον και τυρί στο οποίο εντοπίστηκε σαλμονέλα, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παρασκεύασματος κρέατος, με τα στοιχεία «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ – ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ γεμιστό με μπέικον και τυρί κατεψυγμένο», με ημερομηνία σφαγής και συσκευασίας 24-11-22 και ανάλωση έως 24-11-23, που παράγεται από την εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ.

Σε συνέχεια εργαστηριακών αναλύσεων στο κτηνιατρικό εργαστήριο Ιωαννίνων διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp..

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

πηγη kalimera-ellada.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button