ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο καλύτερος Έλληνας εργοδότης: Δίνει 20.000€ στους υπαλλήλους του για κάθε παιδί μετά το δεύτερο

Σημαντική οικονομική ενίσχυση προσφέρει η Motor Oil σε κάθε οικογένεια εργαζομένων της εταιρείας η οποία θα αποκτά περισσότερα από δυο παιδιά. Συγκεκριμένα θα ενισχύει με το ποσό των 20.000 ευρώ κάθε ένα νέο παιδί, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο linkedin.

Motor Oil: Δίνει 20.000€ στους υπαλλήλους της για κάθε παιδί μετά το δεύτερο

Ακολουθεί η ανάρτηση

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα τη διαχρονική στήριξη των εργαζομένων του, το Διυλιστήριο της Motor Oil συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων του.

Η Motor Oil θα προσφέρει στις οικογένειες των εργαζομένων της, για κάθε παιδί μετά το 2ο, 5.000 €, με τη γέννηση, 5.000 €, μόλις το παιδί συμπληρώσει τα πρώτα έξι έτη ζωής, 5.000 €, αφού γίνει 12 ετών και τέλος 5.000 €, με την ενηλικίωσή του.

Συνολικά, κάθε οικογένεια που αποκτά περισσότερα από δυο παιδιά, θα ενισχύεται με το ποσό των 20.000 €, για κάθε ένα νέο παιδί.

Η εταιρεία Motor Oil

Η Motor Oil είναι μια ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών με έδρα το Μαρούσι Αττικής. Ιδρύθηκε το 1971 και δραστηριοποιείται στους τομείς της διύλισης, της εμπορίας και της διανομής πετρελαιοειδών.

Δραστηριότητες:

Διύλιση αργού πετρελαίου: Η Motor Oil διαθέτει ένα διυλιστήριο στην Κόρινθο, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα διυλιστήρια στην Ευρώπη.

Εμπορία πετρελαιοειδών: Η εταιρεία εμπορεύεται μια wide range of πετρελαιοειδών, όπως βενζίνη, πετρέλαιο θέρμανσης, αεροπορικά καύσιμα και ασφαλτικά.

Διανομή πετρελαιοειδών: Η Motor Oil διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Θυγατρικές:

AVIN Oil: Εταιρεία λιανικής πώλησης υγρών καυσίμων.

Coral: Εταιρεία λιανικής πώλησης υγρών καυσίμων.

NRG Supply & Trading: Εταιρεία εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

MORE: Εταιρεία παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Κοινωνική ευθύνη:

Η Motor Oil υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα δράσεων κοινωνικής ευθύνης στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και του αθλητισμού.

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button