ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

«Ο Πανάγιος Τάφος είναι ζωντανός. Τα μηχανήματα χάλασαν μόλις ανοίξαμε την ταφόπλακα». Γιατί η Ελληνίδα καθηγήτρια μίλησε στη γαλλική τηλεόραση για ανεξήγητα φαινόμενα στην αναστήλωση…

Για ένα ανεξήγητο φαινόμενο κατά τη διάρκεια των εργασιών για την αναστήλωση του Πανάγιου Τάφου στην Ιερουσαλήμ μίλησε στη γαλλική τηλεόραση η καθηγήτρια Αντωνία Μοροπούλου, επικεφαλής της ελληνικής επιστημονικής ομάδας που ανέλαβε και πραγματοποίησε το έργο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της Real.gr, η κ. Μοροπούλου είπε πως όταν άνοιξαν την ταφόπλακα, τον Οκτώβριο του 2016, για να διερευνηθεί η κοιλότητα της ιερής πέτρας, όλα τα μηχανήματα που αναλύουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία χάλασαν.

«Ο Πανάγιος Τάφος είναι ζωντανός» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως υπάρχουν φυσικά φαινόμενα που μπορεί να διαταράξουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία….

Οι εργασίες της διεπιστημονικής ομάδας για την αναστήλωση του Ιερού Κουβουκλίου στον Πανάγιο Τάφο ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2016 μετά από πρόταση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου προς το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και αφού εξασφαλίστηκε η συμφωνία και των άλλων δύο θρησκευτικών κοινοτήτων

που χειρίζονται τον Πανάγιο Τάφο, του Τάγματος των Φραγκισκανών και του Πατριαρχείου των Αρμενίων στα Ιεροσόλυμα….

«Θα πρέπει απλά να παραδεχτώ ότι η δύναμη με την οποία πιστεύουμε, ή σκεφτόμαστε είναι μέρος αυτών των φαινομένων» πρόσθεσε- ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν βρέθηκε λογική εξήγηση για τη βλάβη των συσκευών….

πηγη mixanitouxronou.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button