ΔΙΔΑΧΕΣ

Πάλι έπεσα στα ίδια…

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ? ΑΜΑΡΤΑΝΩ,ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Το εχουμε ακουσει απο πολλους αυτο. Γιατι να συμβαινει ομως? Η αμαρτια ειναι πιο γλυκια και απο το μελι,μας τραβαει και δεν ξεκολαμε. Ευκολα πεφτεις με τα μουτρα στην αμαρτια αλλα πολυ δυσκολα ξεκοβεις απο αυτην. Και οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ πεφτεις στο αμαρτημα. Θελει πολυ δυναμη για να ξεκοψεις. Θελει θυσιες. Να βαλεις πανω απο ολα τον Χριστο και οχι τον εαυτο σου. Να σκεφτεσε οτι εκεινη την στιγμη σε βλεπει. Αλλα εμεις σαν ανθρωποι δεν συγκινουμαστε ουτε με αυτο. Λεμε,αφου δεν τον βλεπουμε εμεις ας αμαρτησουμε. Ποιες ειναι οι ”δυσκολες” αμαρτιες? Πρωτες στην λιστα ειναι οι σαρκικες αμαρτιες. Και ποιος δεν περασε απο αυτες τις αμαρτιες. Και με την σκεψη αλλα και με την πραξη. Γιατι και η σκεψη ειναι αμαρτια. Η πολυ σκεψη φερνει την πολυ επεξεργασια και ακολουθει η ολοκληρωση με την πραξη. Αλλες συνηθισμενες αμαρτιες ειναι η κατακριση,η γαστριμαργια,η μαγεια,η φιληδονια,κτλ κτλ.

ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ.

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button