ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Παναγιώτης Τζήμος

Ιδρυτής και πρόεδρος του Π.Α.Κ Χαλανδρίου

Ιδρυτής και πρόεδρος του Π.Α.Κ Χαλανδρίου

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ευάγγελος Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ., εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Παναγιώτη Τζήμου.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου από το 1993, δημιούργησε ένα κύτταρο του αθλητισμού στην πόλη του και υπηρέτησε τα αθλητικά ιδεώδη με πάθος και μεράκι για δεκαετίες.

Πολλά παιδιά της ευρύτερης περιοχής βρήκαν τις ιδανικές συνθήκες άθλησης και το σωματείο γνώρισε και σημαντικές διακρίσεις στα σπορ που καλλιέργησε.

 

Στην νεαρή του ηλικία υπήρξε αθλητής της άρσης βαρών, αργότερα διεθνής διαιτητής στο άθλημα και είχε αποτελέσει μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών αλλά και της ποδηλασίας.

Καλό παράδεισο!!

πηγη fosonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button