ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε παίκτης του Survivor: Η σπαρακτική ανακοίνωση του Ατζούν!

Θρήνος επικρατεί στην παραγωγή του Survivor μετά την είδηση πως πρώην παίκτης ο οποίος μάλιστα είχε λάβει συμμετοχή δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του ο οποίος δήλωσε στο E.T πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή της 18 Απριλίου μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους τελευταίους μήνες. «Μια ζωή που χάθηκε νωρίς! Έγινε τόσο γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά.

Το “αντίο” του Ατζούν και της παραγωγής στον πρώην παίκτη του Survivor

«Εκ μέρους ολόκληρου του πληρώματος του Survivor, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Νale. O Keith ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. Εντελώς μοναδικός από κάθε άποψη. Έφερε ατελείωτη χαρά και γέλιο στους θαυμαστές του Survivor και σε όσους από εμάς κάναμε το σόου μαζί του. Λατρεύτηκε από τόσους πολλούς και θα μας λείψει πολύ», γράφει η ανακοίνωση για το θάνατο του 62χρονου Keith Nale.

Ο πυροσβέστης είχε λάβει συμμετοχή τόσο στο Survivor-San Juan del Sur όσο και στο Survivor Cambodia.

 

πηγη youweekly.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button