Εκοιμήθη ανήμερα των Χριστουγέννων ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Δημητρόπουλος
Την Παρασκευή η κηδεία του
H Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, μετά βαθίας θλίψης ανακοινώνει την εκδημία του Καθηγουμένου Αρχιμανδρίτου Ιακώβου Δημητρόπουλου σε ηλικία 82 ετών.
Ο μακαριστός εκοιμήθη την ημέρα των Χριστουγέννων, μετά από μακροχρόνια ασθένεια που τον καθήλωσε στο κρεβάτι. Δέχθηκε με υπομονή την δοκιμασία της ασθενείας του επί 13 χρόνια.
Η σορός του, σήμερα Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, στις 8:00 το βράδυ θα μεταφερθεί στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Τυρνάβου, όπου θα τελεστεί Αγρυπνία και η Νεκρώσιμος Ακολουθία του εξοδιαστικού των μοναχών και θα παραμείνει όλη την νύχτα στην Ιερά Μονή.
Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 7:00 το πρωί, η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης, όπου θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία.
Η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής,στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ.Ιερωνύμου.
Αυτός είναι ο 55χρονος Ευθύμιος που πνίγηκε από φαγητό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Την Παρασκευή κηδεύεται ο 55χρονος Ευθύμιος Μπαμπανάτσας που πνίγηκε από φαγητό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Κατέληξε μετά από πνιγμό στο γιορτινό τραπέζι 55χρονος Τρικαλινός! Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr, ο 55χρονος πνίγηκε κατά την κατάποση του φαγητού (μεγάλο κομμάτι κρέας) στο γιορτινό τραπέζι. Λόγω της απόφραξης της αναπνευστικής οδού υπέστη ανακοπή και δυστυχώς κατέληξε.
Ο πνιγμός από τρόφιμα είναι ένας υποτιμημένος κίνδυνος. Υπενθυμίζεται ο τραγικός θάνατος 2χρονου κοριτσιού στα Χανιά τον Οκτώβριο, ο Θάνατος βρέφους τον περασμένο Απρίλιο στην Κω, αφού έφαγε βραστές πατάτες, η περίπτωση 6χρονου στη Θεσσαλονίκη που παραλίγο να χάσει τη ζωή του τον περασμένο Νοέμβριο και ο 12χρονος που τον Φεβρουάριο υπεβλήθη σε επέμβαση για να αφαιρεθεί από τον λαιμό του ένα τορτελίνι.
Αύριο το τελευταίο αντίο στον άτυχο 55χρονο Τρικαλινό Ευθύμιο Μπαμπανάτσα, ο οποίος έχασε τη ζωή του ανήμερα των Χριστουγέννων από πνιγμό στο γιορτινό τραπέζι Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από τονερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.
Αφήνει πίσω τη μητέρα του Δήμητρα Μπαμπανάτσια, τα αδέρφια του Αικατερίνη και Απόστολο Πατερνά, Νικολέτα και Γεώργιο Κίκο και τα ανίψια του.
Πηγή: onlarissa.gr




