ΔΙΑΦΟΡΑ

Πήρε μερικά παλιά λάστιχα και τα τοποθέτησε στο πίσω μέρος της αυλής. Εντυπωσιακό!

Οι άνθρωποι που μένουν στο κέντρο ονειρεύονται πάντα να έχουν την δικιά τους αυλή και να χαλαρώνουν. Ένα σπίτι που η κρεβατοκάμαρα θα οδηγεί σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Να έχουν το δικό τους μπάρμπεκιου ακόμα και το δικό τους κοτέτσι. Προς το παρόν αυτό είναι ένα όνειρο για πολλούς καθώς δεν είναι εύκολο να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι.  Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε τι έκανε ένας άντρας στον κήπο του χρησιμοποιώντας μερικά παλιά λάστιχα.

Δείτε τις φωτογραφίες :

Θα χρειαστείτε μερικά παλιά μεγάλα λάστιχα, πέτρες και ένα καλό εργαλείο για να μπορέσετε να κόψετε τα λάστιχα στην μέση.

Στην συνέχεια σκάβει μια μεγάλη τρύπα ίσα ίσα για να χωρέσει το ελαστικό μέσα. Ρίχνει άμμο κατά μήκος του πυθμένα της οπής ώστε να είναι εντελώς επίπεδο.

Το επόμενο βήμα είναι να κόψει το ελαστικό…. 

Καθαρίστε το ελαστικό από τυχόν πέτρες ή αιχμηρά αντικείμενα.

Τοποθέτησε μερικές μεγάλες πέτρες περιμετρικά των ελαστικών για να τα κρατήσει στην θέση τους. 

Τελειώνοντας την δημιουργία του γέμισε τα ελαστικά με νερό και πρόσθεσε μερικά διακοσμητικά φυτά.

Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα!!!

Δείτε το βίντεο :

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button