ΔΙΑΦΟΡΑ

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε η 31χρονη τραγουδίστρια του TikTok που πάλευε γενναία με τον καρκίνο

Θλίψη στον χώρο της μουσικής έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της μουσικού Cat Janice η οποία έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή μόλις στα 31 της χρόνια από σπάνια μορφή καρκίνου.

Η οικογένειά της μέσα από τα social media έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση. «Σήμερα το πρωί, από το πατρικό της σπίτι και περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη της οικογένεια, η Κάθριν πέρασε ειρηνικά στο φως και την αγάπη του ουράνιου δημιουργού της.

Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για το κύμα αγάπης που η Catherine και η οικογένειά μας έχουν λάβει τους τελευταίους μήνες. Η Cat είδε τη μουσική της να πηγαίνει σε μέρη που δεν περίμενε ποτέ. Θα συνεχίσει να προσφέρει στον γιο της μέσω της μουσικής της. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς όλους εσάς».

Στην ανάρτηση, η οικογένεια ανακοίνωσε ότι τη σελίδα της στο Instagram θα τη διαχειρίζεται ο αδελφός της, ο οποίος θα επιβλέπει επίσης όλες τις πτυχές της μουσικής της. Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια ανέφερε ότι «σύμφωνα με την επιθυμία της Cat, υπάρχει και κάποια άλλη τέχνη που θέλει να μοιραστεί με το κοινό της. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Η περιπέτεια της Cat με την υγεία της ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2021, όταν ένιωσε για πρώτη φορά ένα εξόγκωμα στο λαιμό της, όπως εξήγησε στο TikTok. Αρχικά, δεν σκέφτηκε τίποτα, αλλά τον Μάρτιο του επόμενου έτους, συνειδητοποίησε ότι το εξόγκωμα ήταν ακόμα εκεί. «Ήταν μεγαλύτερο και ήταν πολύ σκληρό», είχε πει τότε σε ένα βίντεο.

Η Janice, η οποία γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της στις 21 Ιανουαρίου, αναγκάστηκε τότε να επισκεφτεί έναν γιατρό. Μετά την επίσκεψη, διαγνώστηκε με σάρκωμα, έναν σπάνιο κακοήθη όγκο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες και φαινόταν ότι τον Ιούλιο του 2022 είχε νικήσει τον καρκίνο. Κατά τη διάρκεια της μάχης που έδινε με την ασθένεια δεν σταμάτησε να τραγουδά και να γράφει τραγούδια τα οποία ανέβαζε στα social media.

Νωρίτερα φέτος, η Janice ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει.

Στις 10 Ιανουαρίου μπήκε στο νοσοκομείο και όπως είπε είχε μεταφέρει όλα τα τραγούδια της στο όνομα του γιου της, ώστε όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στον Loren. «Όλοι γνωρίζουν ότι παλεύω με τον καρκίνο εδώ και καιρό και ήθελα να βγάλω αυτό το τραγούδι και να το κάνω streaming.Ελπίζω να σας αρέσει.Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ ακόμα και όταν βγει το τραγούδι, οπότε ας το βγάλουμε» είχε πει.

«Η ιδέα για το τραγούδι “Dance You Outta My Head” προέκυψε την περασμένη άνοιξη», είπε.

Εκείνη και ο γιος της «χοροπηδούσαν στο αυτοκίνητο» και απολάμβαναν τον ζεστό καιρό μέσα από τα παράθυρα. «Σκεφτήκαμε μερικούς χαρούμενους στίχους, το τραγούδησα και το λέγαμε με τον γιο μου στο αυτοκίνητο».

Στις 23 Ιανουαρίου, έμαθε ότι το τραγούδι της βρισκόταν στα charts του iTunes. «Καθόμουν εκεί στη μέση της νύχτας και κοίταζα το τηλέφωνό μου – τι στο καλό συμβαίνει εδώ;» θυμάται. «Άρχισα να φωνάζω και κατέβηκαν οι γονείς μου και με ρωτούσαν τι συμβαίνει; Ήθελα απλώς να βγάλω κάτι διασκεδαστικό και θετικό. Η τέχνη μου είναι το μόνο που έχω να αφήσω πίσω μου».

Το διαβάσαμε εδώ protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button