ΔΙΑΦΟΡΑ

Παλαιοχριστιανοί: «Έσπασε» τη σιωπή της η σύζυγος του Μανώλη

Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη για τη ζωή της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» σε λαγούμι, στην Ορεινή Κορινθία, και την παρέμβαση της αστυνομίας, η σύζυγος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη έκανε δήλωση μέσω του δικηγόρου της, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η μητέρα, η οποία είναι έγκυος και έχει μαζί της τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά της, θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη (27.02.2024), όταν και θα δικαστεί για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Άγνωστο παραμένει το πού βρίσκεται η έγκυος σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζουν στην Κορινθία, σε λαγούμια

Η σύζυγος τού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη όρισε δικηγόρο και, μάλιστα, διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα τής οικογένειας.

Η πρώτη δήλωση της «παλαιοχριστιανής»

Στην πρώτη της δήλωση στο Star λέει: «Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι».

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Πότε θα εμφανιστεί

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη, καθώς δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη. Δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Από την πλευρά του, ο 47χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης εξακολουθεί να αρνείται να δώσει δείγμα DNA στις αρχές.

«Από την στιγμή που δεν επιλέγει να δώσει ένα δείγμα βιολογικό στις αρχές αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί το ζήτημα της απείθειας εκ νέου από την εισαγγελία. Αυτό όμως θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο», υπογράμμισε ο δικηγόρος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Το διαβάσαμε εδώ ethnos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button