ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ: Τα μηνύματα των συγγενών του Βαγγέλη για το χαμό του που σπαράζουν καρδιές!

 

​Κανείς στο χωριό του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Ρέθυμνο της Κρήτης δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον 20χρονο με το γλυκό χαμόγελο και τα μελαγχολικά μάτια…

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του, γράφουν από το πρωί συγκινητικά μηνύματα για τον χαμό του νεαρού σπουδαστή.

Η ξαδέλφη του Βαγγέλη είπε «αντίο» στο αγαπημένο της Βαγγέλη με ένα μήνυμα που κάνει και τον πιο δυνατό να λυγίσει…

«Μία φορά κι έναν καιρό ήταν ένα παιδί που το έλεγαν Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αυτός και τα αδέλφια του ήταν τα πιο χαμογελαστά ξαδέλφια που είχα. Μια μέρα ο Βαγγέλης αποφάσισε πως όταν τελειώσει το Λύκειο θα ήθελε να πάει να μάθει να κάνει γιαουρτάκια- όπως έλεγε εκείνος- για να βοηθήσει τον πατέρα του που ασχολούταν με την κτηνοτροφία. Στο δρόμο του όμως βρέθηκαν κάποια παιδιά που εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη του και τον έκαναν να θέλει να γυρίσει πίσω κοντά μας. Το μαρτύριο που περνούσε δεν το χωρά ανθρώπου νους και έτσι μια μέρα ξαφνικά εξαφανίστηκε. Κινήσαμε γη και ουρανό και ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην εύρεση του αγαπημένου μας Βαγγέλη.

Τελικά τα παιδιά αυτά έλαβαν την ικανοποίηση που αποζητούσαν. Εμπόδισαν τον Βαγγέλη μας να έχει μια φυσιολογική ζωή και του στέρησαν το δικαίωμα της ζωής… Και έτσι… πάει ο Βαγγέλης μας. Μας άφησε για την πόλη των αγγέλων. Θα σε θυμόμαστε όλοι ματάκια μου γλυκά. Και σου υποσχόμαστε όλοι εμείς, φίλοι και συγγενείς, ότι αυτοί που έφταιξαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα το πληρώσουν. Από εμάς και από το Θεό θα το βρουν. Ξέρουμε πως εσύ δεν θα ήθελες να επεκταθεί παραπάνω το θέμα και θα ήταν καλύτερα να τελειώσει εκεί αλλά ένα τέτοιο έγκλημα δεν μπορεί να αφεθεί ατιμώρητο. Σε αγαπάμε, μας λείπεις. Θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας… Καλό ταξίδι ξαδερφούλη μου.»

Την ίδια στιγμή τα social media έχουν πλημμυρίσει με φωτογραφίες, τις οποίες ανεβάζουν άνθρωποι που είτε γνώριζαν είτε όχι τον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, του εύχονται «καλό ταξίδι».

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button