ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πανεύκολο παγωτό με nutella με 4 υλικά σε 3 κινήσεις!

Καλοκαίρι, τα ψυγεία αρχίζουν να γεμίζουν με παγωτά…

Σας προτείνουμε μια συνταγή για να φτιάξετε ένα εύκολο παγωτό μεNutella  το οποίο θα ξετρελάνει φυσικά τους μικρούς μας φίλους αλλά και εσάς…

 

Υλικά συνταγής

  • 2 κουτιά  γάλα εβαπορέ [*]
  • 1  κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 μικρή συσκευασία μερέντας 200 γρ. [νουτέλα]
  • 6-7 γεμιστά μπισκότα σοκολάτας της αρεσκείας σας

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάζουμε τα 3  κουτιά με το γάλα στο ψυγείο να κρυώσουν. Αφού κρυώσουν, χτυπάμε στο μίξερ χειρός τα εβαπορέ να αφρατέψουν, προσθέτουμε και το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε να  χτυπάμε για 2΄ακόμα.
  2. Προσθέτουμε τη μερέντα και όταν ομογενοποιηθούν, βάζουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη. Μετά από μισή ώρα και πριν προλάβει να παγώσει πολύ σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
  3. Για να μη κρυσταλλώσει μετά από 1 ώρα το ανακατεύουμε πάλι απαλά.  [όσο πιο συχνά κατά διαστήματα το ανακατεύετε και πριν και μετά τη προσθήκη των μπισκότων τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε].

[*] Με το γάλα εβαπορέ το παγωτό θα γίνει πιο ελαφρύ. Προαιρετικά αντικαταστείστε το 1 κουτί γάλα εβαπορέ με 1 κουτί φυτική σαντιγί μόρφατ χτυπημένη για πιό πλούσια γεύση και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία εφ” όσον πρώτα χτυπήσετε τη μόρφατ σε πηχτή σαντιγί.

συνταγές Παγωτό μερέντα επιδόρπια γλυκά σοκολάτα γλυκά

 

 

πηγη sintayes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button