ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στα Τρίκαλα με ξέφρενη πορεία αυτοκινήτου – Εγκλωβισμένη 32χρονη

 

Συναγερμός σήμανε σήμερα λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ εξαιτίας ξέφρενης πορείας ΙΧΕ αυτοκινήτου επί της οδού Κοσμά Αιτωλού…

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr το όχημα που οδηγούσε 32χρονη Τρικαλινή εργαζόμενη του Νοσοκομείου Τρικάλων και η οποία επέστρεφε στην οικία της, φέρεται η οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧΕ αυτοκίνητο, το όχημα άρχισε μια ξέφρενη πορεία που ολοκληρώθηκε με ανατροπή.

Από το όχημα σπάζοντας τζάμι, κατάφερε να βγει εμφανώς σοκαρισμένη η οδηγός, ενώ στο σημείο μετά από ειδοποίηση περιοίκων, έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 7 Πυροσβέστες, όχημα της Τροχαίας Τρικάλων, μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που δεν χρειάστηκε να μεταφέρει την 32χρονη στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο ελήφθησαν μέτρα προστασίας διερχόμενων οδηγών ,με την διακοπή της κυκλοφορήσας των οχημάτων, ενώ οι Πυροσβέστες προχώρησαν σε πλύσιμο του οδοστρώματος με ειδικό υγρό.

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button