ΔΙΑΦΟΡΑ

Παρέσυραν και σκότωσαν τον 40χρονο Γιώργο και τα σκυλάκια του – Θρήνος στη Γλυφάδα: «Τώρα θα γίνεις άγγελος πραγματικός»

Συνελήφθη ο 87χρονος οδηγός - Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του 40χρονου

Θρήνο έχει προκαλέσει στη Γλυφάδα ο τραγικός θάνατος 40χρονου ΑΜΕΑ που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μαζί με τα σκυλάκια του, όταν ηλικιωμένος οδηγός τον παρέσυρε και τον σκότωσε ενώ οδηγούσε το αναπηρικό του αμαξίδιο στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.

Ο 40χρονος που κινούνταν με ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο, συνοδευόταν από τα δύο σκυλάκια του που τον ακολουθούσαν. Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Ribas,

όταν ένας 87χρονος ο οποίος έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, τον παρέσυρε και τον σκότωσε μαζί με τους πιστούς του φίλους. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και η Τροχαία και διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας.

Σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει το zoosos.gr, διακρίνεται ο 40χρονος πριν από μερικές ημέρες, να κινείται στη Γλυφάδα μαζί με τα σκυλάκια του. Σε ανάρτησή της η Λαμπρινή Ανδρεάδου, μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας, σημείωσε:

«Προσεχώς και σε διαφορετικές συνθήκες σκόπευα να γράψω ένα αφιέρωμα σχετικά με τον άνθρωπο που κυκλοφορεί με αμαξίδιο μαζί με τα 2 Σπιτς σκυλάκια του… Εθεάθη την Τετάρτη στη Γλυφάδα και έλαβα το βίντεο που τράβηξε φίλος.

Ήθελα να δείξω πως η θέληση και η αγάπη του ανθρώπου για τους τετράποδους φίλους του δεν έχει δικαιολογίες και όρια και έχει δυσκολίες.

Παρόλο που οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ούτε καν τον ίδιο για να κινείται όχι μόνο το έκανε αλλά έπαιρνε μαζί του και τα 2 σκυλάκια του όταν εμείς που δεν έχουμε κάποια αναπηρία, βαριόμαστε να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα αφού βαριόμαστε να σηκωθούμε από τον καναπέ αφήνοντας το τηλεκοντρόλ και το κινητό.

Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει πια… Ένας ηλικιωμένος στο ύψος του Ribas απόψε με το ΙΧ του, έπεσε πάνω του σκοτώνοντας τον κύριο στο αμαξίδιο ηλικίας 40 ετών και τα 2 σκυλάκια του.

Δεν γνωρίζω τα στοιχεία του, δεν χρειαζόταν αλλά ανάπηρο με 2 σκυλάκια στους δρόμους μόνο αυτόν είχα δει όλα αυτά τα χρόνια. Μακάρι να ήταν ψέμα».

«Θα ζεις μέσα στην καρδιά μου»

Την ίδια στιγμή, συγγενείς και φίλοι, σοκαρισμένοι από τον τραγικό χαμό του Γιώργου, κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα δοτικό άνθρωπο, ευγενικό, ο οποίος μάλιστα φρόντιζε και τα αδέσποτα ζώα.

Με σπαρακτικό τρόπο αποχαιρέτησε τον 40χρονο η σύντροφός, η οποία έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αγαπάκι μου, υπήρξες στη ζωή μου ο καλός μου άγγελος και τώρα, εξαιτίας ενός ασυνείδητου οδηγού, θα γίνεις κανονικός άγγελος.

Έχασε ο κόσμος ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω δει και ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα μέσα από τα πιο γλυκά μάτια που μπορεί να έχει άνθρωπος. Ο κόσμος έχασε ένα από τα ωραιότερα πλάσματα μέσα κι έξω. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Σ’ αγαπώ πολύ και, όπως σου έχω ξαναπεί, για πάντα. Θα ζεις μέσα στην καρδιά μου».

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button