ΔΙΑΦΟΡΑ

Πετάνε στο δρόμο τον ιερέα π. Φώτιο Τζούρα και τα 2 ανήλικα παιδιά του

Πετάνε στο δρόμο τον ιερέα π. Φώτιο Τζούρα και τα 2 ανήλικα παιδιά του

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε τον άξιο ιερέα π.Φώτιο Τζούρα, που παρά τα σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και παρά την πενιχρή οικονομική του κατάσταση, στάθηκε στο ύψος του ως ορθόδοξος κληρικός, δεν πρόδωσε την ορθόδοξη πίστη μας και διέκοψε πρόσφατα, την μνημόνευση του μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακαρίου, αντιδρώντας έτσι στην Σύνοδο της Κρήτης και στην αίρεση του Οικουμενισμού.

Όπως πληροφορηθήκαμε προχθές, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017,  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κερκίνης κ. Καρατζίκος Θεόδωρος, κατ’ εντόλήν του Δημάρχου Σιντικής Φώτιου Δομουχτσίδη, τηλεφώνησε στον π.Φώτιο και του ανακοίνωσε προφορικά ότι μέχρι τέλος του μήνα (Αυγούστου 2017!) θα πρέπει να αποχωρήσει ΑΜΕΣΑ από την οικία που του έχει παραχωρηθεί για στέγαση από τον τοπικό Δήμο (ο ιερέας διαμένει εκεί, στο χωριό, με τα 2 ανήλικα παιδιά του εδώ και περίπου 6-7 έτη).

Όλοι οι πιστοί οφείλουμε ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

Τηλεφωνούμε όλοι στον Δήμαρχο Σιντικής για να διαμαρτυρηθούμε:
1 Γραμματεία Δήμου 2323350200
2 Διεύθυνση Δήμου 2323350216

Αναδημοσιεύουμε τις πληροφορίες από το opaidagogos.blogspot.gr.

πηγη pentapostagma.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button