ΥΓΕΙΑ

Ποιες συνήθειες βλάπτουν σοβαρά την καρδιά σας!

 

 

Κάποιες συνήθειές σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιζήμιες για την υγεία της καρδιάς σας…

Δείτε τες και προσπαθήστε να κάνετε τις αλλαγές άμεσα…

Μονίμως στον καναπέ
Η μόνιμη εγκατάσταση στον καναπέ κάνει κακό στην καρδιά. Και αυτό γιατί η πολύωρη ακινησία προκαλεί αύξηση της χοληστερίνης και του ζαχάρου στο αίμα.

Δεν πλένετε τα δόντια σας
Η στοματική υγιεινή έχει βρεθεί ότι σχετίζεται και με την υγεία της καρδιάς. Η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα στα ούλα, δεν επιτρέπουν τη καλή κυκλοφορία του αίματος στη καρδιά.

Δεν κοιμάστε σωστά
Ο λιγοστός ύπνος λιγότερο αυξάνει το κίνδυνο εμφράγματος αλλά και άλλων καρδιακών προβλημάτων καθώς αυξάνει την αρτηριακή πίεση.

Ροχαλίζετε
Το ροχαλητό, είναι σημάδι μιας κατάστασης που χαρακτηρίζεται ως υπνική άπνοια και είναι δυνατόν να αυξήσει την αρτηριακή πίεση.

Ποτά πολλά ποτά
Η καθημερινή κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, αυξάνει την υπέρταση και τα επίπεδα του λίπους στο αίμα επομένως και τα πιθανά προβλήματα στη λειτουργία της καρδιάς.

 

πηγη healthpro.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button