ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος πολύ μεγάλος Έλληνας ηθοποιός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή; [photo]

 

Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους δευτεραγωνιστές της μεγάλης γενιάς των Ελλήνων ηθοποιών, ο οποίος μεγαλούργησε σε περισσότερες από 209 ταινίες…
Τη δική του μάχη με τον χρόνο προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή δίνει o Γιώργος Βελέντζας.Ήταν πάντα χαμηλών τόνων και κρατούσε την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
 Ο Γιώργος Βελέντζας τους τελευταίους μήνες σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του πόνου.
«Μπήκα στο νοσοκομείο Σωτηρία για να κάνω μια επέμβαση αφαίρεσης υγρών από τους πνεύμονες, όμως τελικά στάθηκε αδύνατον. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να επέμβουν, γιατί λόγω ηλικίας -είναι 88 ετών-, δεν θα κατάφερνε, όπως μας είπαν, να επιζήσει» εξομολογείται ο  ηθοποιός.
«Είμαι ο τελευταίος της γενιάς του Θανάση Βέγγου. Ξέρετε, εμένα κολλητοί μου ήταν ο Βέγγος και ο Χατζηχρήστος. Με αυτούς λαχταρούσα να παίξω, ρίχναμε πολύ γέλιο. Ταιριάζαμε. Δουλέψαμε πολύ μαζί. Με τον Θανάση πήγαμε περιοδεία έξι φορές στην Αυστραλία» λέει χαμογελώντας και αρχίζει την αφήγηση της ζωής του: «Γεννήθηκα το 1927 και σπούδασα στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Αμέσως μου έκαναν προτάσεις ο ένας θίασος μετά τον άλλον. Έπαιξα με όλους. Μικρούς και μεγάλους ρόλους, όλους τους αγάπησα».
Κάπου εκεί παίρνει τη σκυτάλη ο Θανάσης, ο γιος του: «Ελάχιστοι τον θυμούνται. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η Άννα Φόνσου, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ηθοποιών, ο Ελπιδοφόρος Γκότσης. Αυτοί. Κανένας άλλος» λέει σχεδόν βουρκωμένος.
πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button