ΔΙΑΦΟΡΑ

Από αυτό «έφυγε ο Άρχοντας»: Μαθεύτηκε από φίλο του η αιτία θανάτου του Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς: Φίλος του αποκάλυψε την πραγματική αιτία θανάτου του

Στο πλαίσιο του «The 2Night Show» στενός φίλος του Βασίλη Καρρά αποκάλυψε για πρώτη φορά την πραγματική αιτία του θανάτου του.

Στο τηλεοπτικό σόου «The 2Night Show» έδωσε το παρών ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά, που ήταν ένας από τους καλύτερούς του φίλους. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βασίλης Καρράς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, πέρυσι, μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη μετάσταση του καρκίνου του Βασίλη Καρρά και τον τρόπο με τον οποίο του ανακοίνωσε ο κολλητός φίλος του.

«Ήταν κολλητός μου 34 χρόνια. Πηγαίναμε πολλές φορές μαζί για ψάρεμα, με έπρηζε, διαφωνούσαμε γιατί ήταν εγωιστής. Μάθαινε να ψαρεύει, αλλά Ρόκκος δεν είναι κανείς. Είναι τοπ ψαράς ο Ρόκκος, δεν υπάρχει λάθος.

Το τελευταίο διάστημα ήμασταν δίπλα στον Βασίλη όσο μπορούσαμε, αλλά η ασθένεια που είχε δεν παλευόταν, ήταν επιθετική. Μου το είπε, με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να βρεθούμε. Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου ανακοίνωσε πως το κακό είχε κάνει μετάσταση στα κόκαλα. Αυτό.

Εκεί ήταν ζόρικα τα πράγματα. Τελευταία φορά που τον είδα, πήγαμε με τον Αντώνη Ρέμο στο σπίτι του, κάναμε και χαβαλέ. Επειδή είχε αναλαμπές έλεγα” λες να βάλει ο Θεός το χέρι του και να γλιτώσει;” Αλλά ήταν αναλαμπές αυτές. Τέλος πάντων, ό,τι πει ο από πάνω», ανέφερε ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Βασίλης Καρράς: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Τον Μάρτιο του 2022, ο Βασίλης Καρράς κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο Ηράκλειο της Κρήτης αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής που αντιμετώπιζε χρόνιες παθήσεις, πήρε εξιτήριο μια μέρα μετά και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντήσει τον γιατρό του που είχε αναλάβει την παρακολούθηση της υγείας του τα τελευταία χρόνια.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, που είχε στεφθεί με επιτυχία.

Ωστόσο, λίγο αργότερα νόσησε από κορονοϊό γεγονός που σε συνδυασμό με τα ήδη βεβαρημένο ιστορικό υγείας του οδήγησε σε διάφορες επιπλοκές που εξασθένησαν τον οργανισμό του.

To διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button