ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!Πίνουμε καθημερινά καρκίνο: Τι δεν πρέπει να ξαναβάλετε στο στόμα σας!!!

 

Νέα έρευνα-σοκ από το Πανεπιστήμιο Λαβάλ, στο Κεμπέκ του Καναδά, αποκαλύπτει ότι υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ της κατανάλωσης ανθρακούχων ροφημάτων και του καρκίνου του μαστού. Οι ερευνητές δηλώνουν πως όσες γυναίκες καταναλώνουν συστηματικά αναψυκτικά αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν αυτή τη μορφή καρκίνου.

Τα ερευνητικά δεδομένα έδειξαν ότι η κατανάλωση αναψυκτικών αναλογούσε στην πυκνότητα των ιστών του μαστού – βασικός παράγοντας κινδύνου για τον καρκίνο του μαστού.

Η αυξημένη πυκνότητα των ιστών του μαστού συνεπάγεται λιγότερο λιπώδη ιστό στο στήθος και περισσότερο ιστό των αδένων που αποτελούν ή αποστραγγίζουν το μητρικό γάλα, καθώς και των υποστηρικτικών ιστών που περιβάλλουν τους αδένες.

Η πυκνότητα των μαστών συνδέεται με τον κίνδυνο καρκίνου επειδή όσο περισσότερα κύτταρα υπάρχουν στο μαστό τόσο πιο πιθανό είναι κάποια από αυτά να μεταλλαχθούν.

 

πηγη http://earthshareme.com/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button