ΔΙΔΑΧΕΣ

Προφητεία – ΣΟΚ: “Κλείνουν τα σύνορα και…”

Προφητεία – ΣΟΚ: “Κλείνουν τα σύνορα και…”

Tο μεγαλείο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και οι προφητείες του είναι γνωστές σε όλη την Ελλάδα και αναγνωρίζονται από όλους…

Eίτε πρόκειται για πιστούς, είτε μη, ο σεβασμός προς τον άγιος είναι αμέριστος.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις κυριότερες και επαληθευμένες προφητείες του πατροκοσμα.

Δείτε τες αναλυτικά:
O Aγιος είχε προβλέψει το κακό που πλήττει την Ελλάδα και είχε πει πως: «θα έρθει ξαφνικά», όπως ξαφνικά θα απομονωθεί η Ελλάδα και θα κλείσουν τα γειτονικά της σύνορα, όπως προέβλεψε ο πατροκοσμας.

«Θα σας ζητήσουν τα όπλα πίσω, να τα έχετε δίπλα, γιατί ένα τουφέκι θα σώζει εκατό ψίχες …» είχε προβλέψει ο πατροκοσμας και επαληθεύτηκε, καθώς λίγους μήνες πριν ψηφίστηκε η κατάργηση της άδειας οπλοφορίας.

«Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους, θα βγουν πράγματα από σχολεία που ο νους σας δεν φαντάζεται …»

«Οι άνθρωποι θα μείνουν πτωχοί γιατί δεν θα έχουν αγάπη στα δένδρα» ήταν μία ακόμη από τις προφητείες του πατροκοσμα, η οποία και επαληθεύτηκε από την οικολογική καταστροφή που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

«Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα …», ζούμε σε μία εποχή που φορολογούνται σχεδόν ταα πάντα, όπως είχε “δει” και ο άγιος.

«Στο μεσασμο του ογδόου αιώνα να περιμένετε το κακό», είπε άλλου …

«Λυπητερό είναι να σας το ίππο σήμερον, αύριο καρτερούμε δίψες πείνες μεγάλες που να δίνουμε χιλιάδες φλουριά και να μη ευρισκουμε ολίγο ψωμί» …

»Πολλά θα συμβούν, οι πολιτείες θα καταντήσουν παράγκες» μία από τις προφητείες που περιγράφουν την κατάσταση στη σύρια.

«Η αιτία του γενικού πολέμου θα έρθει από την Δαλματία, πρώτα θα διαλυθεί η Αυστρία και μετά η τουρκιά» ως Δαλματία ονομάζεται η Σερβία, οπού και ετοιμάζουν επιχείρηση οι Αμερικάνοι και το νάτο.

«Θα δείτε τακτικό στρατό, θα δείτε και ρέμπελο από αυτούς πολλά θα υποφέρετε».

tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button