ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρωτοφανές! Ζευγάρι Γερμανών πλήρωσε το ποσό που του αντιστοιχεί για τις γερμανικές αποζημιώσεις! (ΦΩΤΟ)

 

 

Ένα ζευγάρι Γερμανών πολιτών ο Ludwig Zacaro και η Nina Lahge αποφάσισαν να καταθέσουν σε κοινωφελή οργάνωση, τη Πύλη του Πολιτισμού στο Ναύπλιο το ποσό των 875€. 

Επισκέφτηκαν την Ελλάδα και μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο αποφάσισαν να δώσουν το ποσό αυτό για κοινωφελές έργο. Το ποσό προκύπτει μετά από τον υπολογισμό των χρημάτων επανόρθωσης από την εποχή του 2ου παγκοσμίου πολέμου που διεκδικεί η χώρα μας, σε 70δις και διαιρούμενο με τα 80εκ. πληθυσμό της Γερμανίας αντιστοιχεί σε κάθε έναν Γερμανό πολίτη.Το κάνουμε αυτό γνωστό, ώστε να δώσουμε το ερέθισμα και σε άλλους να διευρύνουν το πνεύμα τους και να οδηγήσουν το κράτος μας να αναγνωρίσει το χρέος του απέναντι στην Ελλάδα. ” Τόνισαν σε συνέντευξη που έδωσαν στα τοπικά ΜΜΕ.

πηγη Από  STUDIO B & G

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button