ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσο συγκινητικό! Δείτε πώς αντιδρά ένας σκύλος όταν ακούσει το μωρό να κλαίει (βίντεο) ! ! !

Συνήθως οι άνθρωποι που έχουν σκυλιά στο σπίτι όταν έρθει η στιγμή που αποφασίζουν να κάνουν ένα μωρό, διστάζουν καθώς δε ξέρουν πώς θα αντιδράσουν.

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα συγκινητικό και ταυτόχρονα τρυφερό βίντεο που δείχνει πώς αντιδρά ένα Μπόξερ στο πρώτο κλάμα ενός νεογέννητου μωρού. Οι γονείς του από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθε στον κόσμο φαίνονταν διστακτικοί καθώς όπως δήλωσαν δεν ήξεραν πώς θα αντιδρούσε ο σκύλος τους. Θα ζήλευε ή θα το προστάτευε;

Για να μην σας δώσουμε την απάντηση, σας παρουσιάζουμε το βίντεο το οποίο έχει γίνει ήδη viral και έχει αποσπάσει εκατοντάδες κοινοποιήσεις στα social media. Δείτε το:

 

 

Πηγη mothersblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button