ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ράγισαν καρδιές στη Κρήτη! Το Σάββατο το Μνημόσυνο του γιου και την Κυριακή η κηδεία του πατέρα…

 

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε χτες στις 12:30, στον Ι.Ν. της Αναστάσεως στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, με συγγενείς και φίλους να λένε το στερνό αντίο…
στον Μανόλη Παντατοσάκη, που μόλις χθες μετά το μνημόσυνο του γιου του έπαθε έμφραγμα και πέθανε.

Άνθρωποι που βρέθηκαν το Σάββατο στο 40ήμερο μνημόσυνο του νεαρού Μιχάλη, εξέφραζαν τα συλλυπητήρια τους στην άτυχη οικογένεια και ειδικά στον τραγικό πατέρα, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να προβλέψουν την ακόμα πιο άσχημη τροπή των πραγμάτων.

Η καρδιά του κ. Μανόλη δεν άντεξε τον απροσδόκητο χαμό του νεαρού γιου του, λίγες μέρες μάλιστα αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεφε φορτωμένος, με γνώσεις, εμπειρίες και θέληση για ζωή στην πατρίδα του.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button