ΔΙΑΦΟΡΑ

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 26χρονης Μαρίας που “έφυγε” από περιτονίτιδα: Μου έλεγε “Μαμά πονάω, δεν αντέχω”…

Ήταν ένα χαρούμενο παιδί...

Αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Μια μητέρα καταγγέλλει την ολιγωρία του συστήματος Υγείας με αποτέλεσμα η 26χρονη κόρη της να χάσει τη ζωή της πριν από λίγους μήνες από περιτονίτιδα ενώ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο αφού πρώτα διακομίστηκε σε 3 νοσοκομεία.

Η κυρία Χριστίνα μιλά στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δαμιανό. Πλέον βλέπει το χαμόγελο της λατρεμένης της κόρης μόνο από φωτογραφίες. Ήταν 25 Ιουνίου 2022 όταν η Μαρία ένιωσε οξύ πόνο στην κοιλιά. Όταν πήγε στο νοσοκομείο όμως, οι γιατροί την έδιωξαν, νομίζοντας ότι πρόκειται για περιστατικό covid. Μέσα σε μια εβδομάδα, πήγαινε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, χωρίς κανείς να της κάνει εξετάσεις μέχρι που το άτυχο κορίτσι κατέληξε…

“Ήταν να πάει σε μια θεατρική παράσταση με τους φίλους της. Στη διαδρομή την έπιασε ένας οξύς πόνος χαμηλά και σχεδόν λιποθύμησε. Το αγόρι της την περίμενε, του το είπε και έφυγαν για το Ιπποκράτειο…. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Ήταν ευτυχισμένη, έλεγε ότι τα έχει όλα. Είχε ένα πολύ καλό αγόρι, πήρε το πτυχίο της αστροφυσικής… Τα είχε όλα…

Λίγες ημέρες μετά, την Πέμπτη, η Μαρία παραπονέθηκε ξανά για ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο. Δεν μπορούσε να ξαπλώσει και πονούσε πολύ… Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μου έλεγε “Μαμά πονάω, δεν αντέχω”, της έλεγα “Μωρό μου σε προσέχουν” και μου απάντησε “Μαμά, δεν το βλέπω”.

Δεν της έβαλαν μέχρι εκείνη την ώρα ούτε αντιβίωση, ούτε ορό. Ήταν στον διάδρομο καθισμένη… Ρώτησα τον γιατρό μήπως χρειάζεται να τη δει κάποιος χειρούργος και εκείνος απάντησε κοφτά “Χειρουργούς δεν έχουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της  η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Όπως εξηγεί ο νομικός εκπρόσωπος  Γιάννης Μαντζουράνης, η οικογένεια προετοιμάζεται να στραφεί δικαστικά κατά των γιατρών που με τα μοιραία λάθη που έκαναν, οδήγησαν στο θάνατο την άτυχη Μαρία.

πηγη zinapost.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button