ΔΙΑΦΟΡΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη! Συλλαμβάνονται οι “νταήδες” της Σχολής που του είχαν κάνει την ζωή κόλαση;

Κατάθεση φωτιά από πρωτοετή φοιτητή της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων έχει στα χέρια της η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost όσον αφορά την υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος φοιτητής είχε φιλικές σχέσεις με τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη και περιέγραψε στους αστυνομικούς περιστατικά bullying σε βάρος του.

Οι αρμόδιοι αστυνομικοί θεωρούν πολύ σημαντική τη συγκεκριμένη κατάθεση διότι φωτίζει κρυφές πτυχές και γεγονότα που συνέβαιναν στη γαλακτοκομική σχολή χωρίς να τα γνωρίζει κανείς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται η αστυνομία να προσαγάγει συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που φέρονται να τον είχαν στοχοποιήσει.

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούσης, σε μεσημεριανή συνάντηση που είχε με τον θείο του αγνοούμενου φοιτητή, έκανε γνωστό ότι ενημερώνεσαι προσωπικά για την εξέλιξη των ερευνών, καθημερινά, και ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να δοθεί γρήγορα λύση στο μυστήριο.

Ανάμεσα στα όσα ερευνώνται είναι και η εμπλοκή γνωστού πολιτικού στην υπόθεση, ο οποίος, αν και τίποτα δεν αποδεικνύεται μέχρι στιγμής, φέρεται από κάποιους κύκλους να παρείχε κάλυψη σε φοιτητές που είχαν στοχοποιήσει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Διαβάστε ποιον υπουργό εμπλέκουν στην υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και τι αποκάλυψε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βιδιαδάκης στον υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και στον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button