ΔΙΑΦΟΡΑ

Σαν «βόμβα» έσκασε σε χωριό του Ηρακλείου η εμπλοκή χωριανού στην υπόθεση του 36χρονου Αντώνη

Μετά το σοκ για το έγκλημα που συντελέστηκε στο λιμάνι του Πειραιά με θύμα τον 36χρονο Αντώνη, νέο σοκ έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία χωριού του νομού Ηρακλείου η σύλληψη ως εμπλεκομένου στο αδιανόητο συμβάν 52χρονου ναυτικού.

Ο 52χρονος είναι ένα από τα μέλη του πληρώματος που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 36χρονου Αντώνη από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Συγχωριανοί του αδυνατούν να πιστέψουν ότι βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων κατηγορουμένων για μία τόσο αποτρόπαια πράξη και αναμένουν να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Η εμπλοκή του 52χρονου σε μία υπόθεση που έχει προκαλέσει πάνδημη οργή έσκασε σαν «βόμβα» στο χωριό του. «Δεν μπορεί», λένε ξανά και ξανά, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ καλά στοιχεία στον χαρακτήρα και στην συμπεριφορά του.

Κεραυνοβολημένοι είναι και οι συγγενείς του που προσπαθούν να μάθουν κάτι περισσότερο και βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς αφενός είναι συντετριμμένοι και οι ίδιοι με αυτό που συνέβη, από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστούν τον αντίκτυπο των όσων αποδίδονται σε βάρος του δικού τους ανθρώπου, ποινικά και ηθικά.

Πηγή: cretalive

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button