ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν σήμερα χάνεται ο ήρωας Ηλιάκης-Πόσοι τον θυμήθηκαν; (ΒΙΝΤΕΟ)!

Στις 23 Μαΐου 2006 και έπειτα από θερμό επεισόδιο ελληνικών με τουρκικά μαχητικά, το αεροσκάφος του Κωνσταντίνου Ηλιάκη κατέπεσε κοντά στην Κάρπαθο, έπειτα από προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικού F-16. Σήμερα 23 Μαϊου 2015, 9 χρόνια μετά άραγε πόσοι θα τον θυμηθούν;;; Ποιοι πατριδοκάπηλοι θα χύσουν πάλι κροκοδείλια δάκρυα για να εξαγοράσουν την ψήφο ενός πονεμένου αλλά ακόμη περήφανου λαού; Ενός λαού που ακόμη γεννά ήρωες…

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης ήταν Σμηναγός της Ελληνικής πολεμικής αεροπορίας και η καταγωγή του ήταν από το Κάστελλο Ρεθύμνης.

Για τον Έλληνα ήρωα ειπώθηκαν πολλά από τότε, αλλά ας κρατήσουμε τη φράση του Δημάρχου Καρπάθου Μ. Χανιώτη στην περσινή εκδήλωση μνήμης: Ο πατριωτισμός είναι ένας και δεν επιδέχεται ερμηνείες. Αυτό και προς τους θολοκουλτουριάρηδες ψευτοπροοδευτικούς εθνομηδενιστές, αλλά και προς τους υποκριτές πατριδολάγνους!

Ο σμηναγός ήταν πατέρας δύο παιδιών 1,5 και 5 χρονών αντίστοιχα.

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα στο facebook ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΗΡΩΑ ΗΛΙΑΚΗ

 

 

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button