ΔΙΑΦΟΡΑ

Ιωάννινα: Διέφυγε τον κίνδυνο ο 5χρονος που τραυματίστηκε σε motocross

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 5χρονος που τραυματίστηκε σε πίστα motocross στα Ιωάννινα

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα φέρει ο 5χρονος που τραυματίστηκε στα Ιωάννινα. Βρισκόταν σε μηχανή motocross με συγγενικό του πρόσωπο, όπως γράφει το NEWS 24/7. Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από ΕΚΑΒ και Αστυνομία για τη διακομιδή ενός πεντάχρονου αγοριού που τραυματίστηκε σε πίστα motocross, όπως γράφει το NEWS 24/7

Φτάνοντας στα Ιωάννινα και στην έξοδο της Εγνατίας ανέμενε περιπολικό της Άμεσης Δράσης ώστε να συνδράμει και να διευκολύνει την γρήγορη κίνησή του μέχρι το νοσοκομείο, σύμφωνα με το epiruspost.gr με τους γιατρούς και το χειρουργείο να έχουν τεθεί ήδη σε ετοιμότητα. Το παιδί φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα. Οι ακριβείς συνθήκες τραυματισμού του διερευνώνται με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτός προήλθε όταν βρισκόταν σε μηχανή (μοτοκρος) με συγγενικό του πρόσωπο.

Ο 5χρονος μεταφέρθηκε αρχικά σοβαρά τραυματισμένος, στο νοσοκομείο Φιλιατών. Στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στα Ιωάννινα και στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, το οποίο εφημέρευε. Άμεσα κινήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με την παρουσία δύο γιατρών ξεκίνησε η διακομιδή. Το παιδάκι βρισκόταν σε ένα χωράφι και όχι σε οργανωμένη πίστα και έκανε μίνι motocross με τον πατέρα του. Στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα νοσηλεύεται ο 5χρονος που τραυματίστηκε στα Ιωάννινα.

Το παιδάκι φέρει κατάγματα, αλλά όλα δείχνουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Πλήρη εικόνα για την πορεία της υγείας του θα υπάρχει μέχρι το μεσημέρι όπου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις του από τους γιατρούς. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το ατύχημα έγινε στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος στην Πέρδικα Θεσπρωτία.

Σε ένα χωράφι ουσιαστικά και όχι σε οργανωμένη πίστα βρισκόταν ο μικρός με τον πατέρα του και έκανε μίνι motocross. Το παιδάκι έπεσε από την μηχανή, μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας κι από κει στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Στο Νοσοκομείο Φιλιατών του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία δύο γιατρών διακομίσθηκε στο Χατζηκώστα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button