ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της μικρής Άννυ – Το “Φως στο Τούνελ” αποκαλύπτει…

 

Τι αποκάλυψε η εκπομπή Φως το τούνελ για την εξαφάνιση της μικρής Άννυς;

Αντιφάσεις, ανατροπές και σκοτεινά σενάρια… Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της μικρής Άννυ.

Αναστατωμένη η κοινωνία παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυς.

Στην εκπομπή της Παρασκευής 1η Μαΐου στο στούντιο του Φως το τούνελ βρέθηκαν η μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο δικηγόρος της Σταύρος Γεωργίου.

Η 4χρονη Άννυ Μπορίσοβα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, αγνοείται από την Κυριακή 19 Απριλίου, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο πατέρας της.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Άννυ στο Φως το τούνελ, βρισκόταν στο Βερολίνο από τις 20 Μαρτίου και επέστρεψε στις 22 Απριλίου.

Λίγες μέρες πριν είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Άννυ που βρισκόταν με τον πατέρα της στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα 73 όπου έμεναν. Τη μέρα που γύρισε στην Αθήνα ο σύντροφος της της αποκάλυψε πως το παιδί χάθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου. Όπως της είπε, εκείνος κοιμόταν και το κοριτσάκι πρέπει να άνοιξε την πόρτα και να βγήκε στο δρόμο. Από κοινού συμφώνησαν να μην πάνε στην Αστυνομία αλλά να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία για να συμβουλευτούν τους γονείς της μητέρας πώς να χειριστούν την κατάσταση.

Στη συνέχεια η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του παιδιού» και έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της μικρής.

Ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν είπε από την αρχή την αλήθεια και δημιουργήθηκε το μπέρδεμα με την ακριβή ημερομηνία εξαφάνισης του παιδιού, ήταν για να καλύψει το σύντροφο της, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Φως το τούνελ δεν υπήρξαν συγκεκριμένες πληροφορίες που να οδηγούν στα ίχνη του αγνοούμενου παιδιού.

Κάποιος Βούλγαρος από το περιβάλλον των γονιών, ισχυρίστηκε στο Φως το τούνελ πως είναι πιθανό ο πατέρας να «πούλησε» τη μικρή Άννυ και το ενδεχόμενο αυτό συζητιέται στο χώρο εργασίας της μητέρας.

Η Σήμανση που έχει μπει δυναμικά στο χορό των ερευνών, έχει συγκεντρώσει στοιχεία από το χώρο του υπόγεια διαμερίσματος στη Μιχαήλ Βόδα και από γειτονικές αποθήκες. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι πρώτες απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ρόλος του φίλου…

Η μητέρα της Άννυς σε ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη απάντησε πως τις μέρες που χάθηκε η μικρή, στο διαμέρισμα έμενε ένας Βούλγαρος φίλος του συντρόφου της. Η εκπομπή αναζήτησε τα στοιχεία του και για το λόγο αυτό επικοινώνησε με τον πατέρα του αγνοούμενου παιδιού. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του βρίσκεται στη Βουλγαρία και ότι τις ώρες της εξαφάνισης της μικρής δεν ήταν στο διαμέρισμα του.

Τι είπε ο πατέρας…

Ο Σάββας Βαρκατσίεφ πατέρας της 4χρονης Άννυ, είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι κοιμόταν μαζί με το παιδί σε ένα καναπέ-κρεβάτι και δεν κατάλαβε πότε ξύπνησε. Έκρυβε συνήθως τα κλειδιά του σπιτιού γιατί η Άννυ τα έβρισκε και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα. Εκείνη τη νύχτα όμως τα είχε ξεχάσει πάνω στην πόρτα. Είπε στη δημοσιογράφο ότι η σύντροφος του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και αναλαμβάνει πλήρως αυτός την ευθύνη για την εξαφάνιση του παιδιού.

Καρέ- καρέ το θρίλερ

Η υπόθεση από την αρχή πήρε απροσδόκητες τροπές αφού το ένα σενάριο διαδεχόταν το άλλο και οι γονείς του παιδιού άλλαζαν τις καταθέσεις τους. Η εξαφάνιση δημοσιοποιήθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» το Σάββατο 25 Απριλίου και αμέσως η υπόθεση άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

Η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα Βουλγαρικής καταγωγής, από την πρώτη στιγμή έπεφτε σε αντιφάσεις σχετικά με το πώς εξαφανίστηκε η κόρη της. Στην αρχή έλεγε στους Αστυνομικούς ότι το κοριτσάκι χάθηκε απ’ την αγκαλιά μιας συμπατριώτισσας της με το όνομα Σύλβια, η οποία θα το πρόσεχε όσο εκείνη θα έλειπε για λίγες μέρες στο εξωτερικό. Στη συνέχεια κατέθεσε ξανά στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα προκειμένου να καλύψει το σύντροφό της και πατέρα της Άννυ, στον οποίο είχε αναθέσει τη φύλαξη του παιδιού για όσο διάστημα θα έλειπε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον φερόμενο ως βιολογικό πατέρα του παιδιού στο σπίτι του στην οδό Μιχαήλ Βόδα 73. Ο 27χρονος Σάββας Βαρκατσίεφ επίσης Βουλγαρικής καταγωγής, έπεσε κι αυτός σε αντιφάσεις. Υποστήριξε αρχικά πως έχασε το παιδί στο πάρκο. Στη συνέχεια είπε ότι το είχε αφήσει στη μητέρα του Οφήλια και στο τέλος πως η 4χρονη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε, ενώ εκείνος κοιμόταν. Στην Ασφάλεια κατέθεσε και η μητέρα του 27χρονου που υποστήριξε πως δεν είχε δει τη μικρή για περίπου ένα μήνα.

Εντύπωση προκάλεσε στους Αστυνομικούς το γεγονός πως στην κατοχή της μητέρας της Άννυ βρέθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Η ίδια υποστήριξε πως της το έδωσε ένας φίλος της που ζει στη Γερμανία, ο οποίος σκόπευε να την παντρευτεί.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button