ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε κατάσταση Σoκ ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων – “Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει”

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς αυτήν την ώρα η σορός της μητέρας του έχει μεταφερθεί στον ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο, για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε νωρίτερα στο λιμάνι του νησιού και στη συνέχεια συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και ανάμεσα στους ανθρώπους που νωρίτερα κράτησαν το φέρετρο της μητέρας του.

Μάλιστα, η κολλητή φίλη της μητέρας του μίλησε στην Μαρία Βλάχου και στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, και συγκλόνισε με τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν.

Στην ανταπόκριση που έδωσε η Φαίη Φώτου στο “Πρωινό”, η ίδια ανέφερε: «Θα σας μεταφέρω την εικόνα που έζησα εδώ πέρα όταν έβγαλαν τη μητέρα του από τη νεκροφόρα. Ο άνθρωπος του γραφείου τελετών τού έδωσε το βιβλίο συλλυπητηρίων και εκεί όποιος ήθελε θα έγραφε δύο λόγια για την εκλιπούσα. Ο Γιώργος το πήρε, το πέταξε πιο πέρα και είπε: Αυτό δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε μέχρι να μπει μέσα και να της πει το ύστατο αντίο».

Στο πλευρό του η Δήμητρα Βαμβακούση

Ο νικητής του Survivor 2017 και η σύζυγός του συνοδεύουν τη σορό της μητέρας του Ντάνου μέχρι την εκκλησία, όπου θα πραγματοποιηθεί σε λίγο η εξόδιος ακολουθία. Η Δήμητρα Βαμβακούση βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, κρατώντας το χέρι του.

Σπάραξε η Δήμητρα Βαμβακούση: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Με μία σπαρακτική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Δήμητρα Βαμβακούση την πεθερά της, η οποία έφυγε μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Στο κείμενο που δημοσίευσε αναφέρει όσα έλεγε η μητέρα του Ντάνου όταν οι μέρες ήταν δύσκολες και ο πόνος ήταν αφόρητος.

«Ντάνομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Δήμητρας Βαμβακούση, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία φωτογραφία όπου είναι όλοι μαζί σε γενέθλια.

Δείτε την ανάρτησή της

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button