ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Τρένο «πύραυλος» θα διανύει την απόσταση Αθήνα – Πάτρα σε μία ώρα και 50 λεπτά ! ! !

Σε 36 μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της γραμμής από τον Ψαθόπυργο έως την ευρύτερη περιοχή του Ρίου, συνολικού μήκους 10,5 χλμ. από την ΕΡΓΟΣΕ, κάτι που σημαίνει πως μόλις η νέα σιδηροδρομική γραμμή είναι έτοιμη η διαδρομή από την Αθήνα μέχρι την Πάτρα με τρένο μέσα θα γίνεται σε μία ώρα και πενήντα λεπτά.

Οπως γράφει και η Ημερησία ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε περίπου 174 εκατ. ευρώ και η διάρκεια κατασκευής του είναι. Με την ολοκλήρωση του έργου

Οι ταχύτητες της γραμμής θα φθάνουν έως τη Λυκοποριά τα 200 χλμ./ώρα, από εκεί έως το Αίγιο τα 150 χλμ./ώρα και μετά έως την είσοδο της Πάτρας θα κυμαίνονται μεταξύ 90 – 120 χλμ./ώρα.

Πηγή: .iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button