ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοβαρό τροχαίο για τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη στη Λεωφόρο Κηφισίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε αναποδογύρισε όταν ξέφυγε από την πορεία του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και κατέληξε ανάποδα στο οδόστρωμα.

Παράλληλα, ένα ακόμα ΙΧ έχει υποστεί ζημιές. Άμεσα έσπευσαν έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε τη γνωστή μετεωρολόγο το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου αναποδογύρισε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και κατέληξε ανάποδα στο οδόστρωμα. Ένα ακόμα ΙΧ έχει υποστεί ζημιές ενώ η Χριστίνα . Η Χριστίνα Σούζη έχει τραυματίστεί , και τηλεφώνησε η ίδια στους δικούς της ανθρώπους για να τους ειδοποιήσει.

Την μετεωορολόγο απεγκλώβισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν με το αυτοκίνητο του στο σημείο. Η Χριστίνα Σούζη αυτή την ώρα μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Νεώτερα σε λίγο..

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button