FeaturedΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκαρίστηκε όλη η χώρα: 16χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του – «Γι’αυτό τον σκότωσα», τραγική φιγούρα η μάνα του

Άγριο έγκλημα στα Καλύβια, σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, το βράδυ, με έναν 16χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα τον 71χρονο πατέρα του.

Ειδικότερα, μία γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι ο ανήλικος γιος της, την ενημέρωσε ότι είχε μία διαμάχη με τον πατέρα του και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο που τους υπέδειξε η γυναίκα και αντίκρισαν νεκρό τον 71χρονο άνδρα, ενώ συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη.

Αδιευκρίνιστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία, αλλά από τα πρώτα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στα χέρια τους, φαίνεται ότι πατέρας και γιος τσακώνονταν συχνά.

Τι είπε ο 16χρονος για το άγριο έγκλημα στα Καλύβια.

«Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» ισχυρίστηκε ο έφηβος, κατά την κατάθεσή του στις αρχές, ενώ, σύμφωνα με τις εξετάσεις, δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Όπως αναφέερουν αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος φέρεται να ισχυρίστηκε πως οπλίστηκε από τη χρόνια κακοποίηση που είχε υποστεί αυτός, η μητέρα και ο 19χρονος αδερφός του, από το θύμα, με αποτέλεσμα η μητέρα του και ο μεγάλος του αδερφός να φύγουν από το σπίτι και να ζήσουν αλλού.

Ο 16χρονος έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί, για να φύγει και αυτός, αλλά δεν άντεξε, όπως φέρεται να κατέθεσε και χθες το βράδυ, τον σκότωσε, ενώ ήταν εν βρασμώ ψυχής, καταφέρνοντάς του πολλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη.

Ο 16χρονος μάλωσε με τον πατέρα του και στην συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα. Ειδοποίησε τη μητέρα του για όσα έγιναν και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα, μόλις έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάθεση έδωσε και η μητέρα του νεαρού.

 

 

πηγη toendiaferon.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button