ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ εξελίξεις στην ΤΡΑΓΩΔΙΑ του Βύρωνα! Τελικά ήταν ψυχικά διαταραγμένος ή ένας απίστευτα στοργικός θείος ο 26χρονος;

Οι καταθέσεις των γειτόνων ρίχνουν νέο συγκλονιστικό φως στην υπόθεση

Σχεδόν 24 ώρες μετά την οικογενειακή τραγωδία στον Βύρωνα το κουβάρι της αλήθειας δεν έχει ξετυλιχθεί απόλυτα. Οι καταθέσεις όσων έχουν κάποια σχέση με το απίστευτο αυτό περιστατικό, που οδήγησε στον θάνατο ενός μωρού μόλις 4 μηνών και τον θείο του να ειναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, δεν έχουν ρίξει άπλετο φως στο τι στ’ αλήθεια έγινε.

Όλα έγιναν περίπου στη μία το μεσημέρι. Κάποιοι είδαν όπως είπαν στους δημοσιογράφους έναν άνδρα να πετά από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας ένα μωρό και στην συνέχεια να πέφτει και ο ίδιος στο κενό. Ήταν ο θείος του μωρού στον οποίο η μητέρα είχε εμπιστευθεί το σπλάχνο της για να βγεί να κάνει κάποια ψώνια. Το μωρό ξεψύχησε σχεδόν αμέσως και ο θείος τραυματίστηκε σοβαρά. Το μωρό βρέθηκε σχεδόν 5 μέτρα μακρύτερα απο τον θείο του.

Οι πρώτες πληροφορίες και μάλιστα από το οικογενειακό περιβάλλον του 26χρονου θείου έλεγαν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα και ότι ήταν εδώ και καιρό άνεργος. Άρα, τι συνέβη; Θόλωσε το μυαλό του και πέταξε την ανιψούλα του από το μπαλκόνι και στην συνέχεια έπεσε και ο ίδιος; Ο 26χρονος πάντως ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση δεν έχει μιλήσει ακόμα στους αστυνομικούς.

Ένα άλλο στοιχείο που μπερδεύει ακόμα τους αστυνομικούς είναι ότι υπάρχουν μαρτυρίες που έλεγαν ότι συχνά έβλεπαν τον 26χρονο να βγάζει το μωράκι στην βεράντα για να του δείχνει τα περιστέρια. Αυτό, μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι πιθανόν  να σκόνταψε ο θείος του μωρού και να του έφυγε από την αγκαλιά! Και βλέποντας τι συνέβη να έπεσε κι εκείνος στο κενό, αποφασίζοντας να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Αυτό που εξετάζουν είναι να ασκήσουν δίωξη στον 26χρονο για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πηγή:www.newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button