ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο και την εγκατάλειψη του διανομέα στα Χανιά

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη που συνέβη χθες Τετάρτη (19.4.2023) το μεσημέρι στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου, στα Χανιά της Κρήτης

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, φαίνεται και σε αυτό το βίντεο καρέ καρέ πώς συνέβη το τροχαίο με την εγκατάλειψη στα Χανιά, αφού το φορτηγάκι πέφτει πάνω στο μηχανάκι του 56χρονου διανομέα, χωρίς να κόψει ταχύτητα και μετά τρέπεται σε φυγή.

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο φαίνεται να σταματάει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με τον συνοδηγό να κατεβαίνει για να βοηθήσει τον διανομέα και τον οδηγό να καταδιώκει το φορτηγάκι. Μαζί του στην καταδίωξη συμμετέχει και ένα άλλο μηχανάκι.

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα το πρωί ο 46χρονος οδηγός του βαν που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά στην διανομέα στην περιοχή της Πελεκαπίνας στα Χανιά. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι. Την ίδια ώρα ο τραυματίας νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button