ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι νέες εκτιμήσεις για την τραγωδία – Οι επίσημες ανακοινώσεις που συγκλονίζουν τον πλανήτη!

 

Πριν από λίγα λεπτά σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας…
ήρθαν στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την μοιραία πτήση της Germanwings.

Όπως αποκάλυψε, κατόπιν έρευνας όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο συγκυβερνήτης ξεκίνησε εσκεμμένα τη διαδικασία καθόδου του αεροσκάφους.

Από το μαύρο κουτί ακούστηκαν οι φωνές των δύο πιλότων να συνεννοούνται για την αποχώρηση του κυβερνήτη από το πιλοτήριο, χωρίς ακόμα να έχει αποκαλυφθεί ο λόγος.

Κατά την επιστροφή του ο κυβερνήτης προσπάθησε να πατήσει τον μυστικό κωδικό ώστε να μπει ξανά στο πιλοτήριο ο συγκυβερνήτης όμως από μέσα δεν τον άφηνε. Ουσιαστικά μπλόκαρε τον κωδικό για να μην μπορεί ο κυβερνήτης να έχει πρόσβαση.

Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη και οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες καταθέσεων από το οικογενειακό περιβάλλον του συγκυβερνήτη.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ…

Σε μια τραγωδία με πολλά αναπάντητα ερωτήματα…

Γιατί ο κυβερνήτης να αποχωρήσει από το πιλοτήριο;

Ο συγκυβερνήτης ήθελε να αυτοκτονήσει ή εμπλέκεται σε τρομοκρατική ενέργεια;

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button