ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ «Έγινε λάθος, αλλιώς τα σχεδιάζαμε»: Bίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη στυγερή δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας

«Αλλιώς τα σχεδιάζαμε, έγινε λάθος»: Αυτό φέρεται να είπε ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας, φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της, στις Αρχές.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σήμερα Τρίτη ρίχνοντας φως στο άγριο έγκλημα της Θεσσαλονίκης με θύμα μια 41χρονη έγκυο και φερόμενους δράστες τον σύντροφό της και έναν φίλο του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 39χρονος κατηγορούμενος έκανε λόγο για «λάθος» χωρίς ωστόσο να παραδεχτεί ποτέ στους αστυνομικούς ξεκάθαρα ότι τη σκότωσε. Οι ίδιες πληροφορίες τον θέλουν, άλλωστε, στις δύο τα ξημερώματα να ζητά το δικηγόρο του και έκτοτε να σταματά να μιλά στους αστυνομικούς.

Πριν αποφασίσει να σιωπήσεις, ωστόσο, είπε στους αστυνομικούς ολόκληρο το σχέδιο: «Χρωστούσα λόγω του τζόγου 650 ευρώ. Της ζητούσα να μου δώσει χρήματα, γιατί ήξερα ότι στο πατρικό της είχε 5.500 – 7.000 ευρώ. Σκέφτηκα να της δείξω ότι κινδυνεύω, για να αναγκαστεί να μου δώσει τα χρήματα. Θα σκηνοθετούσαμε ληστεία. Θα κατεβάζαμε το γενικό διακόπτη. Θα κανόνιζα να μπει πρώτα και να μου επιτεθεί, για να δείξω ότι με ληστεύουν. Πρόλαβε, όμως, και μπήκε πρώτα εκείνη», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος φίλος του άνδρα έχει ομολογήσει το έγκλημα περιγράφοντας πως επιχείρησαν να σκηνοθετήσουν «ψεύτικη ληστεία» σε βάρος της 41 ετών εγκύου ώστε να την ακινητοποιήσουν και να μεταβούν ακολούθως στο πατρικό της σπίτι απ’ όπου θα αφαιρούσαν οικονομίες ύψους 7 με 8 χιλιάδων ευρώ από τους γονείς της.

Την εκδοχή αυτή επικαλέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, προσερχόμενος αυθορμήτως, χθες το μεσημέρι, στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, όπου ομολόγησε στους αστυνομικούς την εμπλοκή του στην υπόθεση – όχι όμως και τη δολοφονία της γυναίκας – υποδεικνύοντας παράλληλα το σημείο απόρριψης της σορού της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο ίδιος δέχθηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, καθώς θα έπαιρνε ένα μερίδιο από τα χρήματα τα οποία είχε ανάγκη λόγω της οικονομικής του δυσχέρειας.

Περιγράφοντας αναλυτικά το σχέδιο που φέρεται να κατέστρωσε ο φίλος του κι έφεραν εις πέρας, ο 34χρονος – κατά τις ίδιες πληροφορίες – κατέθεσε πως γύρω στις 11 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν επέστρεψαν ο 39χρονος και η σύντροφός του στο σπίτι του πρώτου, εκείνος βρισκόταν ήδη μέσα στο διαμέρισμα, με σβηστά τα φώτα και κατεβασμένα τα παντζούρια.

Το βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την δολοφονία

Στο φως της δημοσιότητας έφερε την Τρίτη το Μega ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει το ζευγάρι λίγη ώρα πριν τη δολοφονία.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται το ζευγάρι να προχωράει μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στις έντεκα παρά είκοσι το βράδυ. Το ζευγάρι προχωράει χαλαρό και είναι μάλιστα πιασμένο χέρι – χέρι.

Εκείνο το βράδυ η Γεωργία σχόλασε από το ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν, και την περίμενε ο σύντροφός της, όπου πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι έμειναν μαζί στην Καλαμαριά.

Από την έρευνα των Αρχών, η 41 ετών Γεωργία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του, οι οποίοι την ακινητοποίησαν, τη φίμωσαν και τις κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό.

Σοκάρει το γεγονός ότι ενώ τη δολοφόνησαν μέσα στο υπνοδωμάτιό της, την έβαλαν σε ένα μπαούλο, μπήκαν στο αμάξι για να πάνε στη Χαλκιδική και να κρύψουν το πτώμα της, ενώ είχαν και την ψυχραιμία να ψάξουν να βρουν εάν πάνω της είχε χρήματα και τελικά της έκλεψαν το ποσό των 80 ευρώ.

 

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button