ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Έφυγε από τη ζωή η Μυρσίνη Ουζουνέλλη της “Ροζ Δύναμης”

Αλλο ένα μέλος της έχασε η ομάδα που αποτελεί παράδειγμα δύναμης της κοινωνίας μας, η “Ροζ Δύναμη” την Μυρσίνη Ουζουνέλλη.

Η μητέρα 2 υπέροχων παιδιών η οποία αποτελούσε παράδειγμα δύναμης, με το άσβεστο χαμόγελο και την γαλήνη στο πρόσωπο της, δεν κατάφερε να κερδίσει την άνιση αυτή “μάχη” με τον καρκίνο.

Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη, καθώς έφυγε ένας τόσο νέος άνθρωπος από τη ζωή που τόσο αγαπούσε. Η φίλη της Ειρήνης Μακρή την αποχαιρετά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook…

“Μοναδική μου. .Σήμερα θρηνούμε τον πιο υπέροχο άνθρωπο ..Τη πιο όμορφη ,αγνή , ψυχή…Τίποτε και κανείς δε μπόρεσε ποτε να μολύνει και να τσαλακώσει την καθαρή γεμάτη καλοσύνη ψυχή σου..

Θα είμαι ευγνώμων όσο ζω που σε γνώρισα και πορευτήκαμε κάποια χρόνια μαζί μέσα σε μια ισχυρή Φιλια που άγγιζε την οικογένεια .Άλλωστε όπως μου έλεγες κάθε φορά σε κάθε πρόβλημα ‘Μη ξαναπείς ότι είσαι εδώ πέρα μόνη, η ζωή σου χαρισε μια μεγαλύτερη αδελφή και θα είμαι πάντα εδω’. Και θα είσαι πάντα αγγελε μου..

Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα, καθισμένη στην έδρα σου κάνοντας αυτό που τόσο αγαπούσες να χαμογελάς και να πλημμυρίζουν αυτά τα υπέροχα ματια από χαρά…Σε ευχαριστώ για το σύντομο μα πολύτιμο πέρασμα σου απο τη ζωή μου.. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα το έχεις πάντα μαζί σου όπου κι αν είσαι.. Η Παναγία μας να αναπαύσει τη ψυχούλα σου..

Αντίο πολυαγαπημένη μου μέχρι να ανταμώσουμε ξανά..”

πηγη: kalloninews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button