ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Αεροσκάφος έπεσε στη Θάλασσα

Ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, στο οποίο επέβαιναν εννέα μέλη του πληρώματος, συνετρίβη στο νερό στα ανοικτά του νησιού Οάχου της Χαβάης τη Δευτέρα, αφού προσπέρασε τον διάδρομο προσγείωσης σε μια βάση του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το αεροσκάφος P-8A Poseidon φαίνεται να είναι μερικώς βυθισμένο σε ρηχά νερά.

Η ορατότητα λόγω της μειώθηκε σε περίπου ένα μίλι τη στιγμή του συμβάντος, ενώ οι ριπές ανέμου έφταναν έως και τα 21 μίλια την ώρα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το αεροσκάφος P-8A Poseidon είναι από τα βασικά εργαλεία των επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, καθώς μπορεί να μεταφέρει τόσο τορπίλες όσο και πυραύλους κρουζ, ενώ διεξάγει ανθυποβρυχιακό πόλεμο και αποστολές συλλογής πληροφοριών.

 

πηγη sarotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button