ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Ανείπωτη θλίψη Βικτώρια Γρόσου έφυγε ξαφνικά

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής 4/11, καθώς η Βικτώρια Γρόσου, γνωστή makeup artist και καθηγήτρια μακιγιάζ, που είχε δημιουργήσει και τη δική της σχολή, «έφυγε» ξαφνικά και σε πολύ νεαρή ηλικία από τη ζωή, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη σε όλους όσοι τη γνώρισαν.

Το θλιβερό γεγονός ανακοινώθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους διαδικτυακούς φίλους της να παθαίνουν σοκ και να μην μπορούν να πιστέψουν ότι πέθανε ένας «άγγελος», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν. Η Βικτώρια Γρόσου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή κι όλοι μιλούσαν για έναν πολύ καλό άνθρωπο γεμάτο φως και αρετές.

Η είδηση του θανάτου της έχει «μουδιάσει» τον κόσμο των social media κι όχι μόνο, αφού ακόμα ένας νέος άνθρωπος «έφυγε» από τη ζωή.

«Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας, μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς. Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε!

Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της , δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 5/11 στο Παλαιοχώρι Καβάλας στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων στις 15:00.

Τα μαθήματα των σχολών BTC θα παύσουν για 10 ημέρες και τα social media θα βρίσκονται ανενεργά για 40 ημέρες, προς μνήμη της παντοτινής μας mentor», ήταν τα λόγια που συνόδευαν την ανάρτηση.

Η Λεάννα Μάρκογλου, γνωστή makeup artist και σύζυγος του Πάνου Καλίδη, γνώριζε τη Βικτώρια Γρόσου και έπαθε σοκ, διαβάζοντας τη δυσάρεστη είδηση: «Έχω πάθει σοκ!!!». Και η Δήμητρα Κατσαφάδου, όμως, είχε γνωριστεί και συνεργαστεί με τη Βικτώρια Γρόσου και θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια, μαθαίνοντας την τραγική είδηση του θανάτου της.

«Λατρεμένη μου, σε ευχαριστώ που σε γνώρισα. Η τιμή είναι δική μου. Άγγελέ μου. Η πιο όμορφη συνέντευξη της ζωής μου ήταν μαζί σου. Να μας προσέχετε από εκεί ψηλά. Ήσουν, είσαι και θα είσαι φως και καλοσύνη», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η Βικτώρια Γρόσου ήταν γενικότερα πολύ ενεργή στο Instagram, ωστόσο η τελευταία ανάρτησή της πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2022 ενώ η αμέσως προηγούμενη τον Φεβρουάριο του 2022.

Πηγη faysbook.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button