ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Γνωστός δικηγόρος αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του

Τραγωδία σημειώθηκε στο Γύθειο, καθώς ένας δικηγόρος φέρεται να αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του.

Σύμφωνα με το flynews, ο άνδρας φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο γραφείο του, όπου και βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, ενώ διενεργείται νεκροψία – νεκροτομή.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε ένα 24ωρο στο νομό Λακωνίας, ύστερα και από την αντίστοιχη υπόθεση που καταγράφηκε στη Νεάπολη όπου ένας άνδρας αυτοκτόνησε στην αποθήκη του.

Πέθανε ο ιδρυτής της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεσιτς

Γεννημένος το 1944, ο Ντίτριχ Μάτεσιτς ίδρυσε την εταιρεία ενεργειακών ποτών Red Bull στο μέσον της δεκαετίας του 1980, και έμελλε να την κάνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα τόσο στη Formula 1 όσο και στο ευρύτερο πεδίο του παγκόσμιου μότορσπορ και των extreme sports

Δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Red Bull μπήκε στην Formula 1 ως χορηγός κυρίως της Sauber ώσπου το 2004 ο Μάτεσιτς αγόρασε τη Jaguar Racing, στην ουσία μια αγωνιστική ομάδα του Μίλτον Κινς της Βρετανίας, και τη μεταμόρφωσε στη Red Bull Racing από το 2005. Ένα χρόνο αργότερα, αγόρασε τη Minardi και τη μετονόμασε σε Toro Rosso, η οποία στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Alpha Tauri.

Ο Μάτεσιτς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην εξασφάλιση των υπηρεσιών του Άντριαν Νιούι, του κορυφαίου αεροδυναμιστή και τεχνικού διευθυντή της Formula 1 – ο οποίος θα αποτελούσε κεντρικό πρόσωπο στη δημιουργία της ομάδας που κέρδιζε νίκες, πολ ποζίσιονς, και τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα κατασκευαστών και οδηγών με τον Σεμπάστιαν Φέτελ την περίοδο 2010-’13.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Κρίστιαν Χόρνερ, διευθυντής της Red Bull Racing, τόνισε: «Είναι πολύ, πολύ λυπηρό. Τι σπουδαίος άνθρωπος, πολύ σπάνιος. Ό,τι πέτυχε, και ό,τι έχει κάνει για τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε διαφορετικά σπορ, δεν έχει προηγούμενο. Τόσοι πολλοί από εμάς πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες για τις ευκαιρίες που μας έδωσε και για το όραμά του, για το ότι ποτέ δεν φοβήθηκε να κυνηγήσει το όνειρο. Αυτό έκανε και εδώ στην F1, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Του χρωστάμε τόσα πολλά».

Η Red Bull Racing δύναται να κατακτήσει τον φετινό τίτλο κατασκευαστών της Formula 1 στο GP ΗΠΑ την Κυριακή (23/10, 22:00) αν κερδίσει 19 βαθμούς περισσότερους από τη Ferrari – ενδεχόμενο που θα ήταν το καλύτερο κατευόδιο της ομάδας για τον Ντίτριχ Μάτεσιτς.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button