ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Δυστυχώς δύσκολες ώρες για τον Τραγουδιστή Γιώργο Γιαννιά

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Γιαννιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες από yupiii.gr, τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Γιαννιάς με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Μεγάλε μου και τεράστιε άνθρωπε μου.. Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε! Λατρεία μου μεγάλη, μακάρι να εχουν και αλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα.. πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες όλα οπως έπρεπε για όλους μας! ..ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά, πάντα ήξερες και προέβλεπες τα παντα.. πάλεψες τόσο δυνατά απο τα 40 σου χρόνια και εφτασες 77 ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο απο την αρχή οτι δε θα την έβγαζες , ομως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου εσπασες όλα τα κοντέρ..

ησουν και θα εισαι ένα θαυμα..εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε.. δάσκαλε μου, δυναμή μου, στηριγμα μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο..

Θα σαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεο..  ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ
Εγώ η μανούλα μας ο τσαμπίκος μας και η σεβούλα μας.
Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου..”, έγραψε ο τραγουδιστής

πηγη hairt.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button