ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Στις 28,29 και 30 Ιουνίου τσεκάρετε τον λογαριασμό σας

Έκτακτο !!! Στις 28,29 και 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΟΓΑ, ΙΚΑ!! ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) Α21 ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ LIVE!! – Αναλυτικά οι ημερομηνίες!

NEWS: Για τη μείωση του συνωστισμού, την προστασία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, καθώς και την έγκαιρη διανομή των συντάξεων του ΟΓΑ(oga.gr) μέσω ΕΛΤΑ, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουλίου 2023 του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) θα καταβληθούν τμηματικά.

  • Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το  (ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
  • Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το  (ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Ιουλίου 2023 θα πληρωθούν ως εξής:

  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 28 και 29 Ιουνίου
  • Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 28 και 29 Ιουνίου
  • Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Ο ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

 

  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Το  ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023
  • Η ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

 

Έκτακτο !!! Στις 28,29 και 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΙΚΑ!! ΟΠΕΚΑ Α21 ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ LIVE!! – Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση!

Ο ΟΠΕΚΑ ενημέρωσε ότι την Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού – προκειμένου οι δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2023 να υποβάλουν. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτεί μέχρι τις 7/7/2023 και ώρα 18.00΄, στην συνέχεια θα κλείσει προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας της πληρωμής της 3ης δόσης 2023 και τυχόν αναδρομικών

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Οι πολίτες πρέπει να προσέχουν ότι για να ολοκληρωθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά . Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

πηγη tilegrafimanews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button