ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Νεκρός γνωστός Δημοσιογράφος

Κατάρ: Από ανεύρυσμα αορτής πέθανε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γκραντ Γουολ

Ο 48χρονος Grant Wahl κάλυπτε τον αγώνα μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας την περασμένη Παρασκευή όταν κατέρρευσε και χρειάστηκε διακομιδή του στο νοσοκομείο. Άλλοι δημοσιογράφοι είχαν επικρίνει το ότι δεν υπήρχε απινιδωτής στο σημείο.

Ο δημοσιογράφος Grant Wahl πέθανε από ανεύρυσμα αορτής ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ανακοίνωσε η οικογένειά του την Τετάρτη. Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σήμερα από τη σύζυγό του, Dr. Celine Gounder, αναφέρθηκε πως το πρόβλημα υγείας εξελισσόταν «απαρατήρητα».

«Ο Grant πέθανε από τη ρήξη ενός αργά αναπτυσσόμενου, μη εντοπισμένου ανευρύσματος της ανιούσας αορτής με αιμοπερικάρδιο. Η πίεση στο στήθος που αισθάνθηκε λίγο πριν από το θάνατό του μπορεί ήταν τα αρχικά συμπτώματα. Καμία ποσότητα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ή ηλεκτροσόκ δεν θα τον είχε σώσει» αναφέρθηκε.  Διευκρινίστηκε πως ο θάνατός του «δεν είχε καμία σχέση με τον κορωνοϊό. Ο θάνατός του δεν σχετίζεται με την κατάσταση εμβολιασμού του. Δεν υπήρχε τίποτα κακόβουλο στο θάνατό του».

Ο 48χρονος κάλυπτε τον αγώνα μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας την περασμένη Παρασκευή όταν κατέρρευσε και χρειάστηκε διακομιδή του στο νοσοκομείο. Άλλοι δημοσιογράφοι είχαν επικρίνει το ότι δεν υπήρχε απινιδωτής στο σημείο. Ο αδελφός του, Eric Wahl, σε μία φορτισμένη συνέντευξη, είχε εκφράσει την απόψή του πως ο θάνατός του ήταν εγκληματική ενέργεια. Στη συνέχεια, ωστόσο, δήλωσε πως ο ίδιος και η οικογένειά του δεν πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε.

ΠΗΓΗ reader.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button