ΔΙΔΑΧΕΣ

Σοκ Νικολούλη για Πισπιρίγκου: «Εγώ κι εκείνη πάντως ξέρουμε…»

Για την υπόθεση της μητέρας από την Πάτρα και το μήνυμα που της έστειλε, την περσινή τηλεοπτικό σεζόν μίλησε η Αγγελική Νικολούλη στο περιοδικό «ΟΚ».

«Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθώ σε αυτή την υπόθεση, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, την οποία όλοι εμπιστευόμαστε. Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε…», ανέφερε η δημοσιογράφος, λέγοντας πως στις διακοπές της ο κόσμος που τη συναντούσε τη ρωτούσε για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξης:

Φέτος στις διακοπές τι σου έλεγε ο κόσμος που σε συναντούσε για τις υποθέσεις που απασχόλησαν την εκπομπή τη σεζόν που πέρασε;

Μιλήσαμε για υποθέσεις, για τις ομορφιές του τόπου τους, μέχρι και για χορό με σήκωσαν. Με βλέπουν χρόνια τώρα ως δικό τους άνθρωπο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να εισπράττεις την αγάπη από πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά. Είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της δύσκολης δουλειάς του Τούνελ. Όλοι βέβαια με ρωτούσαν για την πολύκροτη ιστορία της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Πολύ λογικό. Και εσύ εξάλλου κλείνοντας την περσινή σεζόν είχες απευθύνει το δικό σου μήνυμα στη μητέρα από την Πάτρα. Υπήρξε κάποια αντίδραση έπειτα;

Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθώ σε αυτή την υπόθεση, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, την οποία όλοι εμπιστευόμαστε. Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε…

Ποια ήταν πέρσι η πιο δύσκολη στιγμή σου στον τηλεοπτικό αέρα;

Εκτιμώ πως ήταν το έγκλημα στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Eίχαμε στο πλατό της εκπομπής τον φερόμενο αργότερα ως δολοφόνο του πατέρα του. Καθώς εκκρεμεί το δικαστήριο δεν θα πω περισσότερα, αλλά, ναι, ήταν μία ακόμα άβολη στιγμή στο Τούνελ. Τα στοιχεία που είχαμε στη διάθεσή μας έδειχναν ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως μας τα παρουσίαζε.

Και η πιο ανατρεπτική;

Κάθε Παρασκευή έχει τη δική της ανατροπή. Η εκπομπή, στο σύνολό της, είναι ανατρεπτική. Είκοσι εννέα χρόνια τα μάτια μου έχουν δει πάρα πολλά… Δεν θα μείνω σε μία υπόθεση. Η ζωή σκαρώνει σενάρια που ακόμη και ως συγγραφέας θα δυσκολευόμουν πολύ να επινοήσω και θα χρειαζόμουν τόμους ολόκληρους για να τα περιγράψω.

Για πόσα χρόνια πιστεύεις ότι θα συνεχίσεις να αναζητάς το Φως στο Τούνελ;

Πάντα έλεγα ότι είμαι «περαστική» από την τηλεόραση. Για πολλά χρόνια υπήρξα υπηρέτης της έντυπης δημοσιογραφίας και η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Στην εφημερίδα γαλουχήθηκα και αγάπησα το ρεπορτάζ. Εκεί που ανεβαίνεις σκαλί σκαλί και δοκιμάζεσαι παντού. Η λάμψη της τηλεόρασης ήρθε αργότερα… και δεν την άφησα να με τυφλώσει και να με βγάλει από τον δρόμο μου. Θα μου πεις και πάλι, το Τούνελ κλείνει τα 29 χρόνια φέτος.

Ίσως φταίει ότι είμαι επίμονη ως άνθρωπος. Δεν εγκαταλείπω εύκολα μια προσπάθεια, ούτε και όσους με εμπιστεύονται. Για μένα ο αγώνας για την ανάδειξη της αλήθειας είναι διαρκής. Όταν μένεις πιστός σε αυτόν, σέβεσαι τον κόσμο που το αναγνωρίζει. Το έχω ξαναπεί… Θα μείνω όσο αντέξουμε, οι τηλεθεατές και εγώ.

πηγη topontiki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button