ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Ντροπń μεγάλη ασέβεıα για τον Βασίλη Καρρά – Ελπίζοuμε μην δοúμε ξανά κάτι παρóμοιο

Κανένας σεβασμός στη μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε εποχή στην Ελλάδα. Σάλος στα social media τις τελευταίες ώρες. Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 70 ετών, άφησε την παραμονή των Χριστουγέννων ο Βασίλης Καρράς, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τον καλλιτεχνικό χώρο και τους θαυμαστές του.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 5:00 απόγευμα της Κυριακής (24/12), ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες. Έπασχε από κοροναϊό, ενώ έδινε και μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε και από την επίσημη σελίδα του «Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά» στο Facebook, με τη φωτογραφία προφίλ να αλλάζει και να τοποθετείται μία μαύρη κορδέλα σε ένδειξη πένθους.

Όπως ήταν λογικό, αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του, τα social media «πλημμύρησαν» με μηνύματα για έναν από τους πιο αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές, που λατρευόταν σε ολόκληρο τον κόσμο. Αμέτρητες ιστορίες, βιντεάκια από εμφανίσεις του και στίχοι του.

Παντού συγκίνηση, δάκρυα και πόνος. Υπήρξε όμως και μία ανάρτηση, ανθρώπου που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές, η οποία προκάλεσε έκρηξη οργής! Άνθρωπος της εκκλησίας, δημοσίευσε φωτογραφία του Βασίλη Καρρά στο κρεβάτι του νοσοκομείου, εμφανώς ταλαιπωρημένου και με το μήνυμα:

«Αποχαιρετήσαμε σήμερα τον αγαπημένο μας ξάδελφο, τον Βασίλη Καρρά (Κεσογλίδης). Χαροποίησε ολόκληρο τον κόσμο με τη φωνή του, και ευχόμαστε ο Θεός να ανάπαυση την ψυχή του. Ήταν γνήσιος Μακεδόνας και Πόντιος— Έλληνας και Άνθρωπος αγάπης!»

Εμείς στο i-diakopes.gr ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δημοσιεύσουμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, σεβόμενοι τη μνήμη του. Έδωσε μία γενναία μάχη και τη σεβαστήκαμε όλοι τους τελευταίους μήνες. Φίλοι του, συνάδελφοι, οικογένεια και φυσικά οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια. Λογικό ήταν η συγκεκριμένη φωτογραφία να προκαλέσει δεκάδες σχόλια και θα ήταν καλό να «κατέβει» από το διαδίκτυο το συντομότερο!

Δείτε κάποια σχόλια…

 

 

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button