ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Πέθανε η Ελένη Πόταρη σε ηλικία μόλις 41 ετών

Η Ελένη Πόταρη πέθανε σε ηλικία μόλις 41 ετών και “βύθισε” στο πένθος το ελληνικό χάντμπολ γυναικών, το οποίο υπηρέτησε και ως παίκτρια της Εθνικής Ομάδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έκανε γνωστό το θάνατο της Ελένης Πόταρη, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στους δικούς της ανθρώπους, επισημαίνοντας την αθλητική της κληρονομιά στο ελληνικό χάντμπολ.

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό χάντμπολ, μετά τον θάνατο της Ελένης Πόταρη σε ηλικία 41 ετών.

Η πρώην αθλήτρια της εθνικής ομάδας χάντμπολ έφυγε από τη ζωή, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η Πόταρη ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η εκλιπούσα, η οποία αγωνιζόταν ως αριστερή εξτρέμ, ξεκίνησε το χάντμπολ στον Άρη Νικαίας και στη συνέχεια έπαιξε σε Ορμή Πάτρας, Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Βύρωνα και ΓΑΣ Καματερού.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με βαθιά οδύνη ανακοινώνει το θάνατο της Ελένης Πόταρη σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Η Ελένη Πόταρη τίμησε το ελληνικό χάντμπολ και την Εθνική ομάδα, της οποίας ήταν ενεργό μέλος επί σειρά ετών, συμμετέχοντας μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα ως αριστερή εξτρέμ, κατακτώντας τίτλους, ενώ είχε και σημαντικές ατομικές διακρίσεις.

Ξεκίνησε από τον Άρη Νικαίας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ορμή Πάτρας, ΟΦΝ Ιωνίας, Αναγέννηση Βύρωνα και ΓΑΣ Καματερού.

Συμμετείχε επίσης με την Εθνική Γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τύνιδας (2001), της Αλμερίας (2005) και στους Βαλκανικούς Αγώνες της Τουρκίας το 2004 όπου και κατακτήθηκε το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ελένη τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούταν από προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε πάντα με θάρρος και περίσσια αξιοπρέπεια. Ήταν μία μαχήτρια της ζωής και έτσι θα την θυμόμαστε.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του ΔΣ της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους».

Πηγή: newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button