ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Πέθανε στα 46 της και η πρώην σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Στα 46 της χρόνια η πρώην αθλήτρια των Βριλησσίων του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας (είχε πολιτογραφηθεί Ελληνίδα) άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς!

Γεννήθηκε την πόλη Βαλτσέα και ξεκίνησε το βόλεϊ στο Πιτέστι πριν έρθει στην Ελλάδα για τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια ενώ απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Παντρεύτηκε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον Ολυμπιονίκη του τάεκβοντο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια και απέκτησαν έναν γιο, τον Φίλιππο.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και η 46χρονη τα τελευταία χρόνια να ζει μόνιμα στη Ρουμανία όπου είχε ακαδημία βόλεϊ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, χθες υπέστη ανακοπή στο σπίτι της και άφησε την τελευταία της πνοή.

Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα η ρουμανική ομοσπονδία, με την ακόλουθη ανάρτηση:

«Καλό δρόμο προς τα αστέρια, Ρούξι Ντουμιτρέσκου…

Τρομερά νέα στο γυναικείο βόλεϊ της Ρουμανίας! Το απόγευμα της Κυριακής, σε ηλικία μόλις 46 ετών, μας άφησε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, μία πρώην σπουδαία παίκτρια που έπαιξε τόσο για την εθνική Ρουμανίας όσο και για την Ελλάδα. Γεννημένη στην Βαλτσέα, έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με την Dacia Πιτέστι.

Στην συνέχεια πήγε στην Ελλάδα, ήταν αρχηγός του Παναθηναϊκού Αθηνών και η καλύτερη παίκτρια της εθνικής Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Ως ένδειξη σεβασμού, οι Έλληνες απέσυραν τη φανέλα με το νούμερο 10 όταν ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Είχε επιστρέψει στην χώρα μας και ήταν προπονήτρια στην Alpha Volleyball Sibiu. Δυστυχώς, η καρδιά της σταμάτησε το βράδυ της Κυριακής, για πάντα. Θα κρατήσουμε τη μνήμη της ζωντανή! Καλό δρόμο, προς τα αστέρια, Ρούξι Ντουμιτρέσκου…».

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button